Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice, postele - kancelářský nábytek - nábytek na zakázku.

Prodej: - kuchyně - vestavěné skříně - kuchyňské spotřebiče.

Výroba: - žebřiny a herní zařízení pro děti - nábytek a vybavení ze dřeva a lamina.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Realizace interiérů a exteriérů. Prodej: - žaluzie - plovoucí podlahy - vestavěné skříně - předokenní rolety a vrata - textilní rolety a markýzy - záclonové vodiče a garnýže - shrnovací lamelové dveře - prosklené lodžie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba a prodej nábytku.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Služby: - montáž, demontáž nábytku.

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Prodej: - kompletní sortiment nábytku. Výroba a montáž kuchyňských linek.

Výroba, prodej: - vestavěné skříně - kuchyně - nábytek na míru.

Výroba: - regály - úložné systémy.

Truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Výroba nábytku z laminátových dřevotřískových desek.

Kuchyňské studio. Návrh a realizace kuchyňských linek na míru včetně spotřebičů. Kancelářský nábytek na míru. Maloobchodní a velkoobchodní prodej. Doprava a montáž zdarma. Dětské a studentské pokoje. Obývací pokoje. Ložnice. Vestavěné skříně. Plovoucí podlahy - parador.

Bazar - nábytek z dovozu Bazar - spotřební zboží

Truhlářství Brabec: - kuchyňské linky na míru - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - schodiště, dveře. Firma Truhlářství Jiří Brabec působí na trhu od roku 1993. Nabízí vám truhlářské práce na zakázku. Specializujeme se na výrobu schodišť samonosných i lepených na beton. Vyrábíme: - vnitřní dveře s obložkovým futrem - ...