Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Práce: -stolařské, stolařství. Výroba: - interiéry obchodů, - stoly, - dětské a obývací pokoje, - postele, - chodby, skříně, - kuchyně, - dveře, schodiště, - venkovní exteriéry, - úly.

Výroba - ze dřeva: - malý nábytek - zrcadla do dětského pokoje - poličky, police - boxy do kallax, eket - krabice, kufříky - lampičky - pohádkovníky - regály na pohádky - metry - tabule a další.

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy. Prodejny: -Valašské Klobouky, Čs.armády 307 tel.: 577310999.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely

Specializovaný výrobce posuvných dveří pro vestavěné skříně a interiéry. Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: Posuvné dveře - dveřní křídla včetně pojezdu. Vestavěné skříně a šatny na míru.

Luxusní kuchyně a interiery exkluzivní zastoupení značek: - Schüller, Next125, Miele, Dornbracht, Polaris.

Výroba, prodej, montáže: -vestavné skříně -trubkové systémy -stojany -drátěné konstrukce - mřížoví -varía glas. Kompletní realizace vybavení interiérů. Stolařství. Zakázková výroba: -nábytek.

Bazar, prodej použitého nábytku: - rustikální nábytek z masivu, stoly, židle ložnice dětské pokoje, stěny, kuchyně, sedací soupravy. Nábytek dovážíme s Německa, Holandska. Prodej nového nábytku I. a II. jakosti od českých a slovenských výrobců.

Výroba, prodej: -Palubkové dveře, interiérové dveře, zárubně, prahy -Schodnice, zábradlí, madla -Terasová prkna, plotové latě, palubky -Treláže, dělicí stěny do zahrad, pergoly, přístřešky -Okna, okenice, balkonové prvky -Nábytek do dětských pokojů, ložnic, kanceláří -Kuchyňské linky, vestavěné skříně Nabízíme: -Zakázkovou ...

Činnost: - výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice

Nabízíme: -sedací soupravy -relaxační křesla -konferenční stolky -obývací stěny -ložnice -jídelní židle a stoly -lampy -bytové dekorace.

Zakázková výroba nábytku: návrhy, zaměření, dovoz, montáže.

Prodej: - bytový nábytek: - poslete z lamina, masivu, čalouněné, obývací sestavy, sedací soupravy, křesla, ušáky, komody, šatníky, noční stolky, police, jídelní stoly, konferenční stolky a další - matrace, rošty - bytové doplňky. Nábytek vám dovezeme až domů a odborně smontujeme.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

Internetový obchod LM-interier.cz rozšiřuje nabídku nábytku, kterou je možné vidět v naší kamenné prodejně s prodejní plochou přes 1500m2 v Otrokovicích. Dodáme židle, stoly, sedací soupravy, pohovky, spotřebiče, dřezy, pracovní desky a zástěny, ložnice, matrace, rošty, postele, skříně, kuchyně, předsíně, polštáře, obrazy, doplňky a ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - kuchyně - dveře - ložnice - obýváky - schodiště - vestavěné skříně - kanceláře - restaurace - hotelový nábytek. Výroba, prodej: - truhlářské řezivo.

Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, interiéry a zakázkový nábytek. Sídlíme 15km od města Zlín. Zajistíme všechny služby od zaměření a návrhu po výrobu a montáž. Prodáváme spotřebiče, stoly, židle, postele, matrace, dětské pokoje, kancelářský nábytek, dveře, podlahy, schodiště atd. Výroba na zakázku, prodej, montáže: -bytový ...

Stolařství na míru: -kuchyně -vestavěné skříně -obývací stěny -kancelářské skřínky.

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.