Lampy nabízí klasické, pracovní, stylové i nouzové osvětlení díky bohatému spektru variant. Stolní a stojaté lampy pro domácnosti, zářivkové lampy pro průmysl, úsporná LED svítidla pro celodenní svícení i solární lampy pro exteriér vždy splní svůj účel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Montáž: -elektroinstalace, osvětlení včetně světelně technického projektu -minerální, dekorační, tepelně a zvukově izolující podhledy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -osvětlovací technika -svítidla: -zářivková, lustry, bodová, stropní, nástěnná -stojanové a stolní lampy -halogenové reflektory a žárovky -halogenidové ...

Osvětlení - dovoz, výroba, montáž: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - průmyslová svítidla.

Výroba, prodej, dodávka, montáž: - led svítidla. Kancelář: - Pekařská 167/36 Opava.

Orientujeme se především na zakázkovou výrobu LED diodových svítidel a na vše kolem LED technologie jako takové (textové panely, LED obrazovky, světelná reklama, a pod.) Naším cílem je poskytnutí všech potřebných služeb pro realizaci osvětlení dle představ našich zákazníků. Při osvětlování tak nejsme fixováni jen na LED světelné zdroje, ale v ...

OK Lighting Výroba atypických svítidel jakéhokoliv rozměru, tvaru a provedení dle přání zákazníka.Nabídka bytových svítidel-křišťálová, odlitková, mosazná, Marie Therezie, ověsková, vysoký smalt. Nabídka skandinávských svítidel Markslojd, španmělských svítidel Mantra a anglických svítidel RV Astley.Repase svítidel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osvětlovací technika OSRAM, KANLUX - specializovaný eshop OSRAM-SHOP - elektromontážní materiál - zvuková a osvětlovací technika - fotovoltaické střechy, klimatizace Kompletní stavební práce: - rekonstrukce bytů - bytová jádra - sádrokartonové konstrukce (SDK) - požární přepážky - ...

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Elkovo Výroba, prodej: -zářivková svítidla(osvětlení) mřížková: -podhledová, přisazená -kancelářská, průmyslová -s nouzovými zdroji -s elektronickými předřadníky -s různými typy mřížek. Prodej: -příslušenství-zářivky, startéry. Světelně technické projekty, výpočty, návrhy.

Výroba: - výroba interiérových, zářivkových svítidel typu RPK a LED. Vinný sklep „U KIERYKŮ“ - objednávky na tel.602764812 Kapacita vinného sklepa je 25 osob.

MALOOBCHOD A VELKOOBCHOD: - bytová a technická svítidla, halogenové a zářivkové systémy - stolní a stojací lampy - zahradní osvětlení - svítidla MASSIVE, KOJI - internetový obchodní dům svítidel - kuchyňské dózy - smaltované výrobky

Montáž, opravy, servis, prodej: -měřící a regulační technika ...

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Internetový obchod, který nabízí bytové doplňky, vybavení pro dům i zahradu, elektroniku, LED žárovky, solární osvětlení, audio a video vybavení, dárky pro děti i dospělé. Výrobky lze zakoupit ve slevě za velkoobchodní balení či s množstevní slevou.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Prodej, návrhy a realizace: - osvětlení - svítidla - elektromontáže

Zábavná pyrotechnika. Návrh, dodávka a provádění - ohňostroje v interiérech i exteriérech. Velkosklad - zábavná pyrotechnika. Prodej, montáž: - svítidla, osvětlení. Ovětlení hradů, zámků, náměstí. Ozvučení a rozhlasová technika.

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Komplexní dodávka, prodej, montáže, instalace: -svítidla, osvětlení pro interiéry a exteriéry.

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.