Lampy nabízí klasické, pracovní, stylové i nouzové osvětlení díky bohatému spektru variant. Stolní a stojaté lampy pro domácnosti, zářivkové lampy pro průmysl, úsporná LED svítidla pro celodenní svícení i solární lampy pro exteriér vždy splní svůj účel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Firma Sofim spol. s r.o. nabízí služby: zajišťování kusových dodávek automatizačních prostředků (polní instrumentace a řídících systémů).Dodávky překážkových návěstidel.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Zastoupení, servis, zásilková služba francouzské firmy Blachere Illumination. Světelná technika: - dekorační prvky - vánoční a slavnostní výzdoba: - města - historická místa.

Osvětlení - dovoz, výroba, montáž: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - průmyslová svítidla.

Orientujeme se především na zakázkovou výrobu LED diodových svítidel a na vše kolem LED technologie jako takové (textové panely, LED obrazovky, světelná reklama, a pod.) Naším cílem je poskytnutí všech potřebných služeb pro realizaci osvětlení dle představ našich zákazníků. Při osvětlování tak nejsme fixováni jen na LED světelné zdroje, ale v ...

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

Zastoupení firmy Alfred Pracht Lichttechnik GmbH předního evropského výrobce zářivkových průmyslových svítidel: - svítidla - řešení osvětlení - projekce.

Výhradní dodavatel, návrh, montáž: -italská designová svítidla.

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.

Velkoobchod s LED světelnými zdroji a svítidly: - LED žárovky - LED zářivky - LED světlomety - LED pásky.

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Zabezpečujeme: - distribuci - prodej - záruční a pozáruční servis profesionální zvukové a světelné techniky uvedených značek v České republice. Značky skupiny Harman Pro, které jako výhradní distributor zastupujeme v České republice: - AKG – mikrofony, bezdrátové systémy a příslušenství - BSS – signálové procesory, maticové systémy ...

Pronájem osvětlovací, zvukové a pódiové techniky.

On-line prodej LED osvětlení a elektronických součástek. V nabídce LED diody, LED žárovky, LED pásky a další. Nakupujte kvalitní LED osvětlení za skvělé ceny.

Zakázková výroba LED osvětlení a světelné reklamy. Prodej, servis, poradenství v oblasti LED aplikací. Prodej speciální techniky.

Zajišťujeme osvětlení a ozvučení koncertů, různých sportovních, tanečních a zábavních akcí.