Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Zajišťujeme dovoz a prodej fair trade svíček z Afriky. Svíčky jsou vyráběny technikou millefiore, díky které je jejich vnější vrstva odolná proti roztavení. Svíčky je možné zakoupit v internetovém obchodě.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen Práce: - rekonstrukce koupelen

Vyrábíme a montujeme ploty a oplocení. Naše rodinná firma se zabývá dodáním materiálu a montáží veškerého typu oplocení na klíč.

Prodej, montáž: -ploty -pletiva pozinkovaná, PVC -průmyslové oplocení -svařovaná čtyřhranná pletiva -vrata, sloupky, plotové rámy.

Výroba: - radiální ventilátory pro průmyslové použití - axiální ventilátory

Prodej, maloobchod: -vybavení pro zahradu, stavbu a dílnu jak pro kutily tak i pro profesionály -kamna, krby a krbové vložky -prodej a výměna technických plynů a propan butanu včetně dopravy -koupelny, kuchyně -nářadí, spojovací materiál. Půjčovna a servis: -elektrické nářadí.

Výroba: - čepice - klobouky - kšiltovky - čelenky - zástěry - ubrusy - vlajky - šátky

Stavební firma: -rekonstrukce, novostavby -elektro a voda a topení -solární a energetické systémy -montáže garážová vrata

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Výroba: - radiální ventilátory - axiální ventilátory

Výroba, montáž: - dětská hřiště, koutky - interiéry na klíč bytové, kancelářské, restaurace

Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -audio-video -elektrospotřebiče -ledničky, mrazáky, fritézy, roboty, kávovary, holicí strojky. Servis: -pračky, myčky, elektrické sporáky, zásobníky vody.

Výroba, prodej: -ocelové konstrukce -průmyslové tlakové nádoby -ocelové nádrže -silniční přepravníky sypkých materiálů -odlučovače a zařízení pro čištění vzduchu -suché cyklonové odlučovače -mokré hladinové odlučovače prachů slévárenských, hutních a keramických provozů -průmyslové odlučovače prachu a kouře -radiální ...

Výroba: -vrat a dveří -schodišť -zábradlí -malé nosné konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod se svítidly, e-shop -nabídka klasického i moderního osvětlení ( lustry, nástěnná svítidla, stolní lampy, stojací lampy, stropní svítidla, bodovky, venkovní svítidla). V našem e-shopu www.hallux.cz naleznete širokou nabídku mosazných lustrů a lamp, vitrážová Tiffany svítidla, lustry do kuchyní i do obýváku, dětská ...

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.