FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Výroba a prodej: -krbová kamna na dřevo -teplovzdušná kamna na dřevo.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Patchwork - Látky, pomůcky a hotové výrobky. Internetový prodej látek a pomůcek pro patchwork, dek a polštářů. Šití patchworku na zakázku.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Prodej, montáž, servis: -vjezdové posuvné a samonosné brány -vstupní branky -kovové a kované ploty -zábradlí a oplocení -garážová a průmyslová vrata -výklopná, sekční, rolovací a dvoukřídlá -automatické pohony na dálkové ovládání.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Služby: -čistírna peří -přešívání peřin a dek. Výroba, prodej: -prošívané deky -4 způsoby proševu -kompletní soupravy z nového peří -sypkoviny -od standartu po luxus -zdravotní přikrývky a polštáře -ovčí vlna.

Prodej ložního prádla, povlečení krep, flanel, bavlna, satén. Prostěradla – froté, bavlna. Dětské ložní prádlo. ADRESA PRO ZASÍLÁNÍ REKLAMACÍ: Stanislav Houdek - Písecké lůžkoviny Otavská 1042 39701 Písek TEL: 608 164 138 E-mail: info@piseckeluzkoviny.com

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla a zářivkové trubice -přímotopná tělesa -elektrické nářadí - bojlery, rozvaděče (rozvodnice), jističe, chrániče, - bílá technika - plastové výrobky, aj. Služby: - elektromontážní práce – návrh, montáž, regulace jalové energie

Prodej: -postele a matrace pro zdravý spánek -vlněné přikrývky z ovčí vlny.

Výroba, prodej: -deky a polštáře duté vlákno -povlečení -ložní soupravy -dětské soupravy duté vlákno -prostěradla -bavlna, frote, JERSEY -matracové chrániče -dětské povlečení -protialergické dětské soupravy -jednobarevné, pestré -zdravotní polštáře -srdíčka, váleček, podkova -televizní přehozy.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Nábytek: -maloobchod, prodej -bytové zařízení a doplňky -kancelářský nábytek -zakázková výroba -školní nábytek.

Výroba, dodávka, montáž: -kancelářský nábytek -hotelový nábytek -vybavení bank -bytový nábytek -nábytek pro zdravotnictví -nemocnice, ordinace, lékárny -kuchyňské linky, obývací a předsíňové stěny, dětské pokoje, stoly a skříňky.

Prodej vybavení pro koupelny: -dlažby, obklady -umyvadla, záchody, bidety -koupelnový nábytek -sprchové kouty, vany -vířivé a masážní vany, vířivky -masážní boxy -vodovodní baterie a sprchové baterie.

Výroba kovových postelí na zakázku. Nabízíme možnost úpravy designu, rozměrů, výšky i barvy.

Služby: -prádelna -praní prádla včetně dopravy v kontejnerech -pracovní oděvy -ložní prádlo -restaurační-hotelové prádlo -praní pro zdravotnická zařízení včetně kompletace a dodávky operačních setů podle požadavku klienta. Půjčovna: -ložní prádlo, stolní prádlo, froté -veškeré prádlo pro nemocnice -operační ...