FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Zaměření, prodej, montáž: -dřevěná a plastová okna a dveře -parapety, žaluzie, rolety. Služby: -návrhy a realizace zimních zahrad. PRODEJNA : Veselí nad Lužnicí, Malé náměstí 547 Mob.: 603 505 822, tel.: 381 581 770, fax: 381 582 525 E-mail: info@dirac.cz PRODEJNA : České Budějovice, U Výstaviště 507/6 Mob.: 733 720 467, tel.: 385 ...

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Kuchyňské studio Služby: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -zakázkový nábytek na míru od českého výrobce (lamino, fólie, masiv, vysoký lesk) -vestavěné spotřebiče všech značek -zpracování grafického návrhu, zaměření, -doprava a montáž po celé ČR zdarma.

Naše firma se zabývá prodejem a realizací krbů, krbových kamen, komínových systémů, dveří, podlah, kuchyňských linek včetně kompletní realizace interiérů na klíč.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Maloobchod, prodej: -PVC, lina -koberce různých šířek -kusové koberce -záclony, závěsy -polštáře -sedáky -předložky na WC, koupelnové soupravy.

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Výroba nábytku na míru jako jsou kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, šatny, předsíně, koupelny, interiérové a vchodové dveře a jiné.

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Výroba, prodej: -nábytek -bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -kuchyně -bytové doplňky. Prodejny Nábytek StrakoniceDopravní 34 Strakonice 386 01 email: centronabytek@seznam.cz tel. 383 321 433, 734 155 180 fax: 383 321 429 Nábytek HoražďoviceMayerova 262 Horažďovice 34101 tel/fax: 376 511 141, 734 155 183 Nábytek ...

Zakázková výroba, prodej, montáž: -nábytek.

Služby: -zakázková kancelář. Velkoobchod, prodej: -koupelnový nábytek i atypický ABABOL (Španělsko) -nábytek pod umyvadlo -umyvadlo se zrcadlem v různých sestavách -návrhy koupelnových interiérů -vybavení koupelen, včetně montáže -hotelové koupelny -koupelnový nábytek pro masérny, kadeřnictví, lékařské ordinace, obytné ...

Prodej: -čerpadla -kompresory -solární systémy -ekologické kotle -krby -kamna -plastové tlakové šachty -náhradní díly.