FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Výroba, prodej, vzorková prodejna: - sedací soupravy, postele - na zakázku - nábytek, skříňky, stolky - kuchyňské linky - rohové lavice - proutěný, ratanový a rustikální nábytek .

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba: -rekonstrukce památkových objektů -dveře, podlahy, schodiště, obložení stěn a stropů -výroba nábytku.

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Montáž a doprava krbů a kamen, teplovzdušné a teplovodní krby a vytápění, krbové vložky s výměníkem, krbové kamna s výměníkem, realizace krbových kompletů, teplovzdušné rozvody, kompletní nabídka příslušenství, krbové komplety na míru, návrh v 3D na PC, poradenství, konzultace na místě kamenný obchod v Písku, realizace po celé ČR

Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Prodej, opravy a servis: -repasované elektrospotřebiče -pračky, lednice, mrazáky, sušičky -sporáky, myčky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej: -bílé zboží, vestavné spotřebiče elektrospotřebiče -lednice, mrazničky, vinotéky, pračky, myčky, sporáky, dřezy, vestavné chladničky, vestavné trouby, varné desky, vestavné mikrovlnné trouby, espressa, vysavače, sušičky, odsavače par.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebnicový papírový nábytek -bytové doplňky -stropní podhledy a lišty.

Služby: -konzultace o komínu a stavební přípravě pro krb -prodej krbových vložek (všech druhů), krbových kamen, příslušenství, kouřovodu, materialu pro stavbu krbu -montáž krbů na klíč (krbovych kamen), teplovodních vložek -montáž teplovzdušných rozvodů -realizace zakázkových krbů.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Montáž: -okenní žaluzie -těsnění oken, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří. Ubytování: -Sport Motel Český Krumlov -www.sportmotel-ckrulov.wz.cz

Služby: -vedení účetnictví včetně ekonomického poradenství a zastupování na úřadech. Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -bytové doplňky -soustružení dřeva. -Trhové Sviny, Otěvěk 120 -tel.: 602829202.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...

Stavba krbů-návrh a realizace: -teplovzdušné a teplovodní krby -venkovní a zahradní krby. Prodej, montáž: -krbové vložky -kamnářské zboží -příslušenství.

Výroba a prodej: -ložní prádlo -prošívané deky a polštáře z polyesterových roun -internetový obchod.