Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Textilní výroba: - bytový textil - dekorační textil.

Prodej: -pletací příze, -vlna, -drobná galanterie, -ponožky, -ručníky, osušky, ručníky, prostěradla.

Truhlářské práce. Výroba: - kuchyní, ložnic, dětských pokojů, masivních dveří a různých bytových doplňků.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Kuchyně a interiéry na míru. Zakázková výroba i standartní řada: -kuchyňský, koupelnový a kancelářský nábytek -vysoce jakostní výrobky, na platformě rakouské technologie -nejširší nabídka a libovolné kombinace materiálů a barev (lak*, folie, masiv, lamino) -atypické řešení jakéhokoliv nábytkového prvku -vestavné i ...

Projekce, realizace, oprava, servis: -sauny, infrasauny, infrakabiny -saunové domky -parní kabiny -bazény vnitřní, venkovní -zakrytí bazénů - mobilní -vířivé vany s vlastní filtrací (whirlpool) -zahradní domky -krbové vložky

Plynoservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - plynospotřebiče.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Prodej: -moderní a designová svítidla -klasické osvětlení -křišťálová a rustikální svítidla -stropní svítidla -lustry -zářivky -ratanová, bodová svítidla -venkovní osvětlení.

Montáž, servis: -elektromontáže -domácí telefony -hromosvody -revize Montážní plošina do 10m, veřejné osvětlení, světelná vánoční výzdoba Koše na tříděný odpad.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Nábytek z masivu vyplňuje celý internetový obchod. Najdete u nás vše pro vybavení ložnice, obývacího pokoje i kuchyně z masivu. Nejen kuchyňské stoly a židle, skříně nebo komody, postele, ale i zahradní nábytek a další dřevěné bytové doplňky a potřeby. I děti si u nás přijdou na své. Houpačky nebo skluzavky jsou součástí našeho sortimentu nábytku ...

Stolařské, truhlářské výrobky včetně montáže. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, linky včetně přeložky vody, el.vedení, úprava dlažby a obkladů -kanceláře, stoly, stolky pod PC, kontejnery, skříně, police, regály -prodejny, pulty a vybavení -ložnice, skříně šatní i vestavěné -koupelnový nábytek -předsíně, botníky, věšákové ...

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektrospotřebiče -svítidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svítidla a světelné zdroje PHILIPS -osvětlovací technika -osvětlení pro prodejní plochy, sportovní haly, parkoviště.

Výroba, prodej: -prošívané přikrývky.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Prodej kancelářského, hotelového a bytového nábytku: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -stoly -židle -jídelní stoly -kancelářské židle -kancelářská křesla -pracovní stoly -kancelářské stoly -kancelářský nábytek -obývací stěny -předsíňové stěny -hotelový nábytek -postele -návrhy interiéru -3D návrhy interiéru -ergonomické ...

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.