Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Výroba, montáž, opravy, servis, záruční opravy, projekce, poradenství, konzultace, grafické zpracování, návrhy: -osvětlení interiérů světelnými poutači. Reklamní poutače.

zánik poslední živnosti: 2.9.2013 Truhlářské práce Návrhy - interiéry Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, skříně, stoly, ...) Pokládka - plovoucí podlahy.

Oprava, servis: -záruční i pozáruční -veškeré plynové kotle (kotel), sporáky, topidla a jiná plynová zařízení, plynoinstalace. Autorizované měření emisí a spalin. Montáže a revize: -všechny plynové spotřebiče do 50 kW -kotle plynové Dakon, Mora, Protherm, Destila, Fagor, Chaffoteaux et maury, Viadrus, Thermona -zásobníky vody ...

Montáž, opravy: -veškerý nábytek -drobné údržby a opravy v domácnosti -práce hodinového manžela.

Výroba, prodej: -čalouněný nábytek.

Servis záruční i pozáruční značky AMICA: - pračky, pračka - myčky nádobí, myčka - elektrické sporáky - odsavače par - mikrovlnné trouby.

Radka Vlasáková se zaměřuje na patchwork, šití a práci s textilem.

Prodej, montáž, servis: -osvětlovací systémy -osvětlovací technika -osvětlení, svítidla, světla -komplexní osvětlování -světelné zdroje (žárovky, zářivky, výbojky, světelné diody). -řídící systémy Výrobky značek: -Zumtobel Staff -Bega -Limburg -Luxmate. Služby: -projekce -světelně technické výpočty -poradenství.

Prodej: -látky -sklo -porcelán -drogerie -textil -galanterie -bytový textil -textilní galanterie -punčochové zboží.

Společnost Ecross trade, s.r.o. vyrábí nábytek do interiérů a exteriérů - pergoly, ploty, terasy. Poskytuje stěhovací služby.

CENIP s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a na prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

MH-SCHATTEN s.r.o. zabezpečuje dodávku, montáž stínící techniky.

Maloobchod, prodej: - nábytek obývací, dětský, jídelní - nábytek kancelářský, ložnice - kuchyňské linky - sedačky - doplňky - e-shop - nábytek za velkoobchodní ceny - rozvoz po celé ČR.

Pelet servis, s.r.o.se specializuje na: -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - důlní osvětlení - zařízení lampoven - přilbové akumulátorové svítidla - ruční akumulátorové svítidlo. Pronájem, servis, oprava: - důlní lampy - nabíjecí zařízení.

Internetový obchod, e-shop, prodej: -baterie GROHE -baterie Hansgrohe -koupelnové doplňky -Reha - bezpečnostní madla -koupelnový nábytek -nábytek -sprchový program -držáky sprch -WC sedátka -sprchové kouty -bezdotykové koše. Sídlo firmy: Holandská 878/2 63900 Brno

Truhlářství, podlahářství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Výhradní dovozce krbových kamen a vložek norské značky Dovre pro ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -krbová kamna na dřevo, uhlí a plyn -sporáky na tuhá paliva, kompletní příslušenství. Zajištění realizace po celé ČR. Poradenství a doprava zdarma.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

-Výroba strojů a zařízení Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...