Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalatérský: -kotle (kotlů, kotel) stacionární a závěsné -sporáky, kamna -topidla (topidlo) -ohřívače, a zásobníky -zásobník teplé užitkové vody -solárních systémy -klimatizační jednotky -expanzní nádoby -pojistné ventily -otopná tělesa -konvektory -podlahového ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -světla, světel, světlo, svítidla, svítidel -osvětlovací trubice, žárovky, žárovka -průmyslová svítidla pro obráběcí stroje -svítidla, světla pro interiér, exteriér -kancelářská svítidla, bytová svítidla, průmyslové osvětlení, nepřímé osvětlení, veřejné osvětlení, reflektory, nouzové ...

Dodávka a montáž : - žaluzie - interiérové, exteriérové, atypy - rolety - markýzy - okna - eurookna - garážová vrata Hörmann Služby: - zaměření a kalkulace zdarma - servis a dlouholetá záruka - porada s architektem zdarma.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

AD Decor s.r.o. se zaměřuje na tvorbu architektonických návrhů a realizaci kuchyní, nábytku, pergol a zahradních domků.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.

Stínící technika: - venkovní - rolety, žaluzie, markýzy - vnitřní - vertikální a horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu Práce: - výškové, malířské - natěračské, stavební

LD seating se řadí mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku ve střední Evropě. Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod a prodej sedací nábytek: -kancelářská židle pro zdravé sezení -židle (židlí) -křeslo (křesla) sezení -provedení: -kancelářské -jednací -pracovní -konferenční -ergonomické -mnoho provedení a ...

Výroba, oprava, servis i pozáruční: - automatické, turniketové a lineární dveře - karuselové dveře, průmyslová vrata, brány, garážová vrata, bezpečnostní vstupy, protipožární dveře, mříže a závory.

Nabízíme široký sortiment bytového textilu vysoké kvality, jako jsou záclony a závěsy, látky na výzdobu a potahování, ubrusy, ručníky a osušky, utěrky a zástěry, kapesníky, povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky, drobná galanterie, garnýže a příslušenství. Také šijeme bytový textil na míru.

Zabýváme se kompletní realizací bytových a kancelářských interiérů. Naše služby jsou zaměřené na výrobu bytového, kuchyňského či kancelářského nábytku na míru včetně poradenství, dodávky a montáže. Zaměřujeme se na zakázkovou truhlářskou výrobu. Pracujeme se všemi materiály, jako jsou masivní dřevo, přírodní dýha, lamino, sklo, umělé kameny dle ...

Schwank CZ, s.r.o. je společnost, která se zabývá vytápěním hal, systémy chlazení, ventilační technikou a obnovitelnými zdroji energie pro průmysl, obchod a logistiku. Sídlo firmy je v Brně, ale působí po celé České republice i v zahraničí. Společnost Schwank CZ, s.r.o. je součástí mezinárodní skupiny Schwank, která má více než 80 let zkušeností ...

Dodání, instalace, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - klimatizace - zařízení na úpravu vzduchu - řešení do bytů, kanceláří, výrobních prostor - značka Hitachi - výhradní dovozce klimatizace Ariston.

LOGITEXCZ, s.r.o. se zaměřuje na přímé využití energie z fotovoltaických elektráren, prodej ohřívačů vody, plynových a elektrických kotlů, topení a klimatizací.

Solární systémy, zámečnictví, vrata Hörman. Realizace a veškerý servis solárních elektráren na klíč, včetně dodávky jednotlivých komponent.