Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Provoz Uhřice Výrobky: - řezivo - hranoly, desky, fošny - krovy, impregnace, hoblování - plotové díly, podlahy, pergoly apod.

Nábytek na míru. Obývací pokoje, ložnice, kuchyně -matrace, rošty -sedací nábytek -návrhy, vizualizace, poradenství -realizace interiérů na klíč včetně stavebních prací.

Prodej nábytek, vybavení interiérů, kuchyně. Kuchyňské linky. Skříně na míru. Zakázkový nábytek. Kuchyně na míru, na zakázku. Kuchyňské studio.

Klimatizace do bytu i kanceláře dodává společnost KLIMA MAX s.r.o. z Brna. Montáž klimatizací značek AUX, CARRIER, SAMSAUNG a LG včetně jejich servisu.

Firma Šlofík s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop slofik.eu, kde zakoupíte postele (dětské, z masivu), matrace (taštičkové, pružinové, pěnové) a další lůžkoviny za výhodné ceny.

Výroba, výstavba: - teplovzdušné krby - teplovodní krby. Stavba, realizace: - komínové systémy (nerezové, klasické)

Výroba, prodej zakázkového nábytku na míru. Sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skříně -nábytek -dveře a zárubně -podlahy.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna, dveře -zimní zahrady -příslušenství, žaluzie, parapety.

Dodávka na klíč, demontáž, montáž, zednické zapravení: -okna dřevěná, eurookna, EURO 68, EURO 78, hliníková, plastová DECEUNINCK -stínící technika (žaluzie, rolety) -markýzy -garážová vrata sekční, roleová, výklopná -interiérové dveře -zimní zahrady. Kompletní sortiment doplňků.

CENTRUM VESTAVĚNÝCH SKŘÍNÍ Výroba, prodej: -vestavěné skříně KOMANDOR (kanadské) -truhlářství -navrhování interiérů.

Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Návrhy a realizace interiérů bytů a RD. Nábytek na míru i typový - kuchyně, koupelna, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, pracovna, zahradní nábytek, kuchyňská linka. Designové zastínění oken - poradenství, návrhy, výroba a montáž, dodávka pro jiné firmy: - japonské stěny - rolety - římské rolety - žaluzie - kompletní zařízení ...

E-shop s licenčním zbožím pro děti a rodiče. Zakoupit u nás můžete dětské oblečení, ložní prádlo, školní potřeby, hračky a vybavení do dětského pokoje s motivy oblíbených hrdinů z animovaných filmů. K dispozici máme produkty značek LEGO DISNEY, Playmobil, LOLSurprise!, The Simpsons a další oblíbené značky

Projektový a inženýrský ateliér: -architektonická studie, interiéry -projektová dokumentace pozemních, inženýrských staveb -projekce (vytápění koupelen) -voda, kanalizace, plyn -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení -inženýrská činnost včetně stavebního dozoru -komplexní dodavatelská činnost ve výstavbě.

Výroba: -stavební prvky: -žulový patník -žulový sloupek -sloup, sloupky -koule s podstavcem -dekorační, užitkové prvky: -korýtka na květiny -ozdobné květináče -dekoratvní nádoba na květiny -fontána, kašna, zakázková výroba -kamenné pítko -bronz - klepadla, chrliče, vodovodní kohouty. -městský mobiliář -kamenné dlažby a ...

Výroba, montáž: -mříže. Maloobchod, prodej, montáž: -bezpečnostní zámky, kování. Nouzové otevírání bytů. Kovovýroba.

Kompletní realizace bytových a nebytových interiérů

Prodej, e-shop: regály vhodné do skladu, garáže nebo do kanceláře.

Služby: -výroba interiérového či kancelářského nábytku na míru - 3D návrhy zdarma včetně možné konzultace v rámci realizace zakázky - pestrá škála nábytku, elektrospotřebičů a jiných doplňků - výběr dodatečného vybavení pouze od prověřených firem

Komplexní služby v oblasti větrání budov. Postaráme se o instalaci vhodného systému klimatizace a vzduchotechniky do firem, komerčních prostor, domů i bytů. Dodáváme tepelná čerpadla, rozvody chlazení. Věnujeme se projekční činnosti VZT a TZB pro budovy a provozy. Poskytujeme servis klimatizací a vdzuchotechniky.

Dodávky, montáž, servis, konzultace se zákazníkem, návrh realizace, vypracování projektové dokumentace: -klimatizace -okenní -mobilní -kompaktní -Split -Multi-Split -Home-VRV -VRV -odvlhčovače vzduchu -čističe vzduchu -chladící zařízení -vzduchotechnika -průmyslové chlazení.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: -svícny, svíčky, lucerny -květníky, konvičky, vázy -plechové a drátěné doplňky -dřevěné doplňky -proutí -fotorámečky -bytové doplňky -bytový textil -dekorace ostatní -provence - levandule, přírodní mýdla a kosmetika z Francie -porcelánové úchytky, dekorativní stuhy -plechové retro ...

Studio židlí a kancelářského nábytku Prodáváme kancelářské židle, konferenční židle, kancelářský nábytek, dřevěné i plastové jídelní a barové židle a stoly, dětské rostoucí židle a stoly, vybavení kanceláří, konferenčních místností, kulturních domů, restaurací, kaváren, ordinací a čekáren. Zajišťujeme dopravu, montáž, servis a ...

Společnost ALU, a.s. je autorizovaným zpracovatelem systémových hliníkových profilů renomovaných značek SCHÜCO, REYNAERS, ALUPROF, SAPA, HEROAL aj., ze kterých vyrábí hliníková okna, hliníkové dveře, prosklené fasády, panoramatické stěny nebo zimní zahrady. Dále se zabýváme dodávkami komplexního opláštění budov, stínicí techniky a také dalším ...

Prodej, e-shop: - kuchyňské doplňky - designerové doplňky, miska, misky - piknikové boxy - chlebník s prkénkem - odšťavovač - kuchyňské nástroje - láhev na olej a na ocet - nerez, sklo, porcelán - koupelové doplňky zubní kartáčky, kartáček, mýdlo - interiér, nábytek, křeslo, odpadkový koš, věšáky - nábytek pro děti - ...