Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, velkoobchod, prodej: Kuchyňské a bytové studio RB: -prodej nábytku, nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -matrace a rošty. Dětské zboží: -postýlky -dětské matrace a povlečení -veškeré kojenecké potřeby -kočárky -autosedačky -odrážedla. Služby: -řezání a drcení molitanů (polyuretanových pěn) pro výrobu čalouněného ...

Výroba vestavěných skříní a stolů z epoxidové pryskyřice. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou dřevěného nábytku na míru. Nově rozšiřujeme naše služby o výrobu kvalitních vestavěných skříní. Naším cílem je spokojený zákazník, proto hledáme optimální řešení podle Vašich individuálních potřeb a přání.

Montáž a servis - tepelná čerpadla Montáž a servis - chladící zařízení Montáž - klimatizace Servis - klimatizace Montáž - rekuperace vzduchu Servis - rekuperace vzduchu

Kompletní realizace: - teplovzdušné i teplovodní krby - úprava stávajících krbů - stavba zahradních krbů a udíren - realizace 3-vrstvých nerezových komínů, kominické služby. Krbové vložky BeF, Spartherm, Brunner, Steko, Schmid, atd. Velký výběr krbových vložek – u nás si můžete zvolit od klasických rovných nebo rohových až po luxusní a ...

Zakázková výroba nábytku pro rodinné domy, byty - kuchyňské linky, vestavěné skříně, masivní dveře, obývací a dětské pokoje, ložnice nebo atypického nábytku. Vybavení kanceláří, restaurací a obchodů.

Prodej koupelnových doplňků. - keramika

Ventilační turbíny, větrací ventilátory, hybridní ventilátory, komínové hlavice Lomanco, ZLZ, VV, VIV, HV. Firma se nachází v areálu Chapel Invest s.r.o.

Dodavatel, prodej: - dřevěná eurookna - plastová okna - hliníkové dveře - zimní zahrady - žaluzie, sítě proti hmyzu - parapety - vrata TRIDO - okna VELUX.

Velkoobchod, maloobchodní prodej, eshop, 3D návrh, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací ...

Prodej plotových dřevěných rohoží, které mají široké využití na zahradě, vhodné i na zastínění teras a pergol. Také slouží jako ochrana před sněhovými jazyky či jako ochrana stromků. Dále prodej dřevěných zahradních zástěn, plotových výplní z trapézového plechu i plastu. Najdete nás na ul. Staré náměstí, Brno.

Výroba historizujícího nábytku a bytových doplňků. Zakázková truhlářská výroba na míru. Vyrábíme interiérové prvky jako kazetové obložení stěn a stropů, schodnice, prahy, balustry, garnýže, parapety, dveřní obložky, řezby, lovecké podložky, apliky, atp

Čalounictví. Služby: Oprava: -veškerého čalouněného nábytku -čalounění u starožitného nábytku -autosedadel, dětských autosedaček -pokládka PVC a koberců -zhotovení pérových matrací na míru -šití záclon a závěsů.

Výroba, montáž, dodání, konzultace: - dřevěné, plastové, hliníkové - okno, okna, dveře, schody - kuchyně a nábytek na míru

Velkoobchod, prodej domácí a kuchyňské potřeby pro dům, domácnost i zahradu. Více jak 8000 druhů zboží. Prodej nádobí, hrnců či podnosů Dárkové předměty.

Velkoobchod, e-shop: - indické koření a potraviny - chalva - pasta tahini - čaje - omáčky - výrobky z kamene Onyx - bytový textil

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž (i u zákazníka) nábytek: -kancelářský -studentský -dětský -zahradní -židle -koberce -doplňky.

Zakázková výroba nábytku a interiérů z masivu. Nábytek, kuchyně, moderní interiéry. Rustikální nábytek. Podlahy, židle, postele, kuchyně, ložnice, skříně. Pergoly, přístřešky, dětská hříště, dřevostavby. Repasy nábytku.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.

Poskytujeme vlastníkům nemovitostí komplexní služby spojené s běžným provozem a údržbou nemovitosti včetně péče o přilehlé pozemky a komunikace. Pomůžeme Vám s drobnými stavebními pracemi doma i venku, smontujeme nábytek, vymalujeme, uklidíme, provedeme vyklizení sklepa či půdy nebo pomůžeme při stěhování. Prořežeme stromky, posekáme trávu nebo ...

Profesionální hodinový manžel z Brna realizuje opravy, instalace a demontáže zařízení pro domy, byty nebo chalupy. Postará se například o vrtání, kotvení předmětů, sestavování nábytku nebo montáže kuchyní.

Studio interiérový design. Realizace, poradenská činnost, dodávka, montáž. Řemeslné práce: -truhlářství -podlahářství -zednictví -malířství -natěračství. Zakázková výroba, nábytek na zakázku: -byty -kanceláře -hotely -školy. Realizace interiérů na klíč. Rekonstrukce bytu a domu. Bytový design. Výroba nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: -elektrospotřebiče (automatické pračky, myčky, sušičky, ledničky, chladničky, mrazničky, mrazáky, sporáky, trouby, varné desky, odsávače, digestoře, mikrovlnné trouby, vysavače, kávovary, vysavač) -vestavěné spotřebiče do kychyňských linek -náhradní díly -výrobky ...

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna (smrk, meranti) -střešní okna VELUX, ROTO -parapetní desky (vnitřní, venkovní) -garážová vrata -zimní zahrady -hliníkové konstrukce -žaluzie horizontální, vertikální -předokenní rolety -markýzy. Řemeslo, služby: -zednické zapravení.