Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Velkoobchod, dodavatel v oblasti nábytku a svítidel. Výroba, dodávka, prodej: - svítidla. - nábytek. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Prodej bytový textil. Prodej spodní prádlo, župany, košilky, pyžamo, plavky. Fitness oblečení.

Vedoucí světový výrobce a dodavatel systémů řízení a zabezpečení budov (digitální řídící systémy měření a regulace, automatizované řízení, elektronické zabezpečovací systémy EZS, protipožární zabezpečení EPS, kamerové systémy CCTV).Komplexní obchodní a technická správa budov Facility Management. Kompletní rozsah služeb pro realizaci: ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje Pokládka plovoucích podlah.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizace.

Prodej, e-shop: - futony - tatami - postele, sofa

Prodej - automatické, vířivé pračky - myčky nádobí - sušičky Servis - automatické, vířivé pračky Prodej a servis - průmyslové pračky - mandly - sušičky.

Výroba: - výrobky z nerezu - zábradlí - schodiště - balkóny, brány

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Služby: -profesionální ozvučení a osvětlení na akce.

Zakázková výroba, montáž nábytku z lamina a masivu: - obývací stěny - knihovny - šatní skříně - dětské pokoje - postele - ložnice.

Prodej, e-shop: -krbová kamna suchá -krbová kamna s troubou -krbová kamna s troubou a výměníkem -krbová kamna s výměníkem na vodu -velká krbová kamna s výměníkem -krbové vložky rohové suché -krbové vložky s výměníkem rohové -krbové vložky se vzduchovodem -sporáky suché na dřevo -sporáky s výměníkem na dřevo ...

Internetový obchod, e-shop: - design betonových předmětů v podobě interiérových doplňků a funkčních a uměleckých objektů pro zahrady a terasy. Svícny, mísy, vázy.

Kuchyňské studio. Prodej: - kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, kuchyně.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Prodej - dezinfekční prostředky, prodej zdravotnický nábytek, zdravotnické prostředky.

Dodávka -kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek - bytový nábytek.

Rekonstrukce: -bytová jádra a koupelny. Kuchyňské studio. Prodej, dodávka, montáž, návrh: -kuchyňské linky GORENJE -vestavné, volné spotřebiče

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.