Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel: - osvětlovací technika - elektroinstalační materiál - průmyslová svítidla.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Krbové vložky Teplovodní krbové vložky Kamnová topeniště Kamnová dvířka Elektronická regulace

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

zastoupení Pramos s.r.o.. Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, ...

Zastoupení pro Břeclavsko, Jihlavsko a Brno-venkov. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Velkoobchod, prodej: -sklo, porcelán, nerez -vybavení gastronomických provozů.

Květinářství. Prodej, rozvoz, dodávky, vázání, vazba: -květiny řezané -kytice (svatební, smuteční, slavnostní, příležitostní-Den matek, Valentýn, MDŽ) -hrnkové květiny, pokojové rostliny -květinové dekorace, aražmány -sušené květiny -umělé květiny -keramika -bytové doplňky, sklo, keramika -svíčky, aroma lampy, obaly na ...

Výroba reklamních a dekoračních předmětů. Provozovna Brno, Křenová 60

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -železářské potřeby -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na zakázku.

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytek. Materiály. Grafika. Výroba a prodej: -matrace -lůžko, lůžko, ložnicový nábytek -lamelové rošty -kuchyně -interiéry.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Stavební činnost: - zednictví - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bazény - kamenné chodníky - stavba krbů - montáž sádrokartonů

Služby: -ozvučení -audio-video -zvukové převody -videozáznamy -skenování -servis elektroniky, Nikon, PC, NB

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.