Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -železářské potřeby -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na zakázku.

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytek. Materiály. Grafika. Výroba a prodej: -matrace -lůžko, lůžko, ložnicový nábytek -lamelové rošty -kuchyně -interiéry.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Stavební činnost: - zednictví - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bazény - kamenné chodníky - stavba krbů - montáž sádrokartonů

Služby: -ozvučení -audio-video -zvukové převody -videozáznamy -skenování -servis elektroniky, Nikon, PC, NB

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

Pronájem: - plošina MP13, MP16 Nabízíme elektroinstalační práce: -revize -instalace, opravy, revize -hromosvody. Dodávka centrálních vysavačů.

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Eshop s kadeřnickými potřebami a vlasovou kosmetikou Profivlasy Prodáváme šampony na vlasy, kondicionéry, balzámy a ampule na vlasy, vlasové kúry, masky na vlasy, oleje na vlasy, pěny na vlasy. Kadeřnické potřeby, nůžky na vlasy, břitvy, fény na vlasy, žehličky na vlasy, stříhací strojky. Barvy na vlasy a melíry. Hřebeny, kartáče, štětce, ...

Kamnářství a kominictví . Stavba kachlových kamen, krbů, sporáků a chlebových klenutých pecí. Opravy historických kamen. Stavba keramických i nerezových systémových komínů . Sanace ( frézování a vložkování ) komínů . Revize spalinových cest .

Prodej, e-shop: -zimní a letní obaly na sportovní vybavení vč. sedacího nábytku.

Šití povlečení, prostěradel, polštáře, kapsáře, aj.

Prodej, maloobchod: -oděvy -textil -sportovní oblečení.

Služby: -návrhářské, designérské, dekoratérské -interiéry pro privátní klientelu, hotelová zařízení, restaurace, kanceláře. Prodej, návrh, zaměření, montáž, šití, instalace: -dekorační, potahové látky, záclony-PRESTIGIOUS TEXTILES, SAHCO, HOULES, PIERRE CARDIN, EIJFFINGER, HECO, ROMO, FINE, DESIGNERS GUILD, CHRISTIAN FISCHBACHER, VILLA NOVA, ...

Zakázková kovovýroba. Kované brány, ploty, zábradlí, mříže, schodiště....

Odtah osobních automobilů, prodej, montáž a servis plastových oken, žaluzií a sítí proti hmyzu

Servis oken, dveří. Oprava žaluzií. Opravy a seřízení plastových oken.

Stolařství, stolař, stolařské práce. Výroba na zakázku, na míru, prodej, dodávka -eurooken, eurookna, eurookno (standard JV68) -balkónové, vchodové a posuvné dveře, dveří (standard JV68) -garážová vrata (standard JV68) -interiérové dveře, dveří s obložkovými zárubněmi z masivního dřeva. Vyrábíme různé specifické výrobky dle ...