Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Internetový obchod s LED žárovkami.

Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Maloobchod, prodej: -specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách i na Slovensku. Nabídka: -domácí elektrospotřebiče volně stojící i vestavené, žehličky, varné konvice, topinkovače, kávovary, mixéry, kuchyňské roboty, vysavače, spotřební elektronika, televize, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Maloobchod, prodej: -specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách i na Slovensku. Nabídka: -domácí elektrospotřebiče volně stojící i vestavené, žehličky, varné konvice, topinkovače, kávovary, mixéry, kuchyňské roboty, vysavače, spotřební elektronika, televize, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Stavební společnost. Realizace stavby na klíč a to včetně zajištění projektové dokumentace. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občanské i průmyslové) a inženýrské sítě. Výroba pokojové rekuperace. Montáž rekuperací v Jihomoravském kraji.

Výroba, montáž, zakázková výroba: - brány, branky, ploty, plotová pole. Brány posuvné, pojízdné po kolejnici Brány nesené, posuvné bez kolejnice Brány křídlové a branky Ploty a plotová pole

Práce: -Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce -Soustružnické práce - výroba svařenců, strojních součástí, posuvných bran, posuvná brána, zábradlí apod -Kusová i sériová výroba.

Přímý zástupce výrobců, velkoobchod, prodej, e-shop: -kuchyňské dřezy (rohové, jednodřezové bez i s odkapem, dvoudřezové, mycí centra kuchyňská) -vodovodní baterie pákové, se sprchou, dřezové, s perlátorem, kohoutové -drtiče odpadu Anaheim -těsnící lišty -kuchyňské doplňky -koše odpadní -misky -krájecí desky -odkapávače nádobí.

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

E-shop: - prostěradla - povlečení, povlečení pro děti - psací potřeby, pouzdra - osušky - deky, polštáře - batohy

Dodávka a montáž: -interiérová a exteriérová stínící technika.

Prodej, e-shop: -kvalitní kusové i metrážní záclony a závěsy -matrace (latexové, sendvičové, pěnové a pružinové) -designové doplňky do bytu -zahradní krby -nábytek, dětský nábytek -tapety. V nabídce naleznete výrobky vyrobené v EU, ale i výrobky z české produkce.

Značková prodejna nábytku: -veškerý sortiment nábytku, -návrh kuchyňské linky na počítači zdarma, -atypické díly, -ložnice, -dětské pokoje, předsíně, koupelny, -rustikální nábytek.

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Zásilkový obchod s nádobím, kuchyňskými potřebami, nářadím a prostředky pro úklid a hygienu.

Provozujeme kuchyňské a interiérové studio s vlastní českou výrobou nábytku na míru. Poskytujeme poradenský servis, návrhy na počkání, zaměření. Prodáváme spotřebiče, podlahové krytiny, interiérové dveře, designové židle. Nabízíme návrhy a realizace jiných interiérových prvků.

Výroba, prodej: -polohovací válečky a polohovací rošty pro děti od narození -polohovací válečky malé (porodnice, inkubátor), omyvatelný povrch -polohovací válečky větší (od narození do 6.měsíců) -oba typy jsou nastavitelné (suchý zip*), povrch bavlna -polohovací rošty do dětské postýlky standardních rozměrů, úhel sklonu ...

Zámečnické a kovářské práce. Vyrábíme kovové altány, brány, ploty, mříže a markýzy.