Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BUDOUCNOST JE V BRIKETÁCH Obchod, prodej, poradenství, balení Packfix (1m3 na nevratné paletě): -palivové dříví -krbové dřevo -dřevo na uzení (bukm třešeň, meruňka, švestky) -dřevěné brikety včetně rozvozu pro významné odběratele v Jihomoravském regionu, e-mail drevomil@seznam.cz. Dřevěné brikety mají výhody: -vysoká výhřevnost -lepší ...

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Práce, montáž: -stavba krbů na klíč -stavba vnitřní krby, zahradní krby Prodej: -krbové vložky, obložení kamen, komíny Máme dlouholeté zkušenosti v celé oblasti stavby krbů a komínů.

Povlečení za super ceny: -hotelové povlečení -krepové povlečení -bavlněné povlečení -prostěradla -utěrky -osušky -podsedáky -internetový obchod, e-shop.

Prodej a montáž stínící techniky: - horizontální žaluzie, ISO žaluzie - vertikální žaluzie - látkové roletky - sítě proti hmyzu

Stavebniny, prodej: -stavební materiál, stavebniny -střešní krtytiny, podstřešní folie, hydroizolace -plastová okna, dveře, rolety -střešní okna VELUX.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku, zaměření hlavně na Kuchyňské linky.

Opravy domácích spotřebičů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - LED osvětlení, žárovky, trubice.

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Internetový obchod - široký výběr kvalitních ložních výrobků, jako jsou prostěradla nebo povlečení z materiálů bavlna, damašek, flanel nebo satén, froté prostěradla a jersey či plátěné ložní prádlo.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Výroba: -dřevěná EURO-OKNA -kastlová okna -dveře, vrata -dřevovýroba -zahradní altány, pergoly -schodiště

Nějvětší výběr nábytku v regionu. Prodej, velkoobchod, dodávka, distribuce nábytek, nábytku. Obývací nábytek, stěny, sektor nábytek. Ložnice - postele, letiště, čalouněná lůžka, lůžka z masivu. Dětský nábytek. Kuchyně, sestavení kuchyní. Židle, stoly. Sedací soupravy, rohové sedací soupravy. Pohovky. Matrace. Šatní skříně, ...

Výroba, prodej: -eurookna, eurodveře, vrata -interiérové a posuvné dveře -vchodové, venkovní, vstupní -kuchyňské linky, kuchyňská linka -nábytek.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -chladničky (chladnička) -ledničky (lednička) -mrazničky (mraznička) -pračky (pračka) -sporáky a vestavné spotřebiče. Rozvoz a základní zapojení zakoupeného zboží zdarma. Při zakoupení nového výrobku bezplatný odvoz starého spotřebiče.

Návrh a realizace systémů řízení budov s úzkou vazbou na osvětlení a řešení inteligence instalace.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - stoly - bytový nábytek.

Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení: -elektroinstalační práce -oprava veřejného osvětlení, kostelů a historických objektů -revize elektrických zařízení a ručního nářadí -výroba elektrických rozvaděčů s certifikátem -práce s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, pořez stromů, malování a natírání -pronájem ...

Prodej značkového kuchyňského nádobí Ballarini.

Výroba, prodej: -plastová okna (okno) a dveře -dřevěná okna a dveře -výlohy -sítě -rolety -žaluzie -parapety -zimní zahrady -příslušenství -demontáž -výměnu starých oken (za nová včetně zednického zapravení) -vše na míru podle zadání. Okna, dveře a prosklené stěny na míru. Okna jednokřídlá, vícekřídlá, okna různých tvarů, oblouková, ...

Prodej, maloobchod: -nábytek -válendy, dvoulůžka, patrové postele -sedací soupravy -dětské pokoje šatní skříně -kuchyně -kancelářský nábytek -kancelářské židle -shrnovací dveře -televizní stolky.