Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Truhlářství, stolařství. Zpracování dřeva, zakázková výroba: -nábytek, nábytku -skříň, skříně -komoda, komody -polička, poličky -ložnice -lehací nábytek - postele, lůžka, lůžko -kuchyňská linka, kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -dřevěné točité schody, schody na beton, samonosné schodiště -interiéry -kanceláří, kanceláře ...

Truhlářství. Výroba, projekt, montáž: -zakázkový nábytek, výroba na zakázku, -kuchyně, jídelna, jídelny -pokoj, postele -pracovna, kancelář, -skříňový -kompletní vybavení interiérů.

Kovářství, kovářské práce, výrobky.. Tradiční ruční práce. Kovovýroba: -brána, ploty, mříže, svícen -krbové nářadí -poštovní schránka, lampa, svítidla. Podkovářské práce.

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Výroba, prodej nábytku z masivu a realizace interiérů na klíč.

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

Výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken z profilu Gealan S 8000 IQ -plastové dveře z dveřní výplně firmy PERITO -zimní zahrady, zahrada z profilu GEALAN -doplňky (žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu atd -parapety, parapet. - VARATA, sekční garážová WALTOR Prodejní místa na území celé ČR. Zelená linka-tel.: ...

Servisní služby pro soukromé osoby i firmy zaměřené na domácí elektroniku, počítače včetně periferií a základní podporu internetových aktivit.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Prodej olečení, skate, snow pro děti. Street oblečení, doplňky, obuv.

Nábytek na míru, výroba bytových doplňků.

Prodej lůžkovin, matrací, nádobí s nepřilnavým povrchem a výrobků pro zdravý životní styl. Dodávka kosmetiky s aloe vera, tepelné terapie, kuchyňské nože a roboti.

Stolařství. Maloobchod, prodej, výroba: -interiéry -nábytek -kazetové stropy -rohové stoly -schodiště -zábradlí -předělovací interiérové dřevěné stěny -zasouvací dveře -obklady -ložnicové stěny

Nádobí-Itálie, internetový obchod, e-shop: - nádobí - kávovary - mlýnky - džezvy - formy na pralinky a fondue - strojky na těstoviny - formy na pečení - hrnce, pánve aj.

Práce: -stavba plotů, pergol a altánů -úpravy pozemků kolem domů -stavba komínů.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Výroba atypický zakázkový dřevěný nábytek. Zaměření, návrh projektu, interiéry na klíč: -veškerý nábytek do bytů i rodinných domů, vstupní haly, předsíně, šatny, ¨kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, ložnice i zahradní nábytek -zařizujeme restaurační, obchodní provozy, hotely, kanceláře, reprezentační prostory, zdravotnická ...

Umělecké kovářství: -kované mříže -kované brány, branky -kované ploty, zábradlí, kované schodiště, madla -kované světla, lucerny, lampy, lustry, stínidla -venkovní doplňky - poštovní schránky, číslice, kované a tepané nápisy, loga.

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod: -osvětlovací technika -světelné zdroje -svítidla (lampy, lampičky, podhledy, bodovky, zářivková svítidla, zahradní svítidla) -příslušenství.