FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej čističe vzduchu, zvlhčovače vzduchu, teplovzdušné ventilátory, cirkulátory vzduchu. Reklamní výroba. Velkoplošný tisk, řezaná reklama.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Klimatizace. Klimatizační zařízení, tepelná čerpadla, zvlhčovače. Odvlhčovače.

Výroba kancelářského nábytku.

Hliníkové systémy, horizontální, vertikální žaluzie, předokenní rolety, markýzy, garážová vrata. Zasklívání balkonů a zimních zahrad.

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Velkoobchod, prodej: -sklo, porcelán, nerez -vybavení gastronomických provozů.

Květinářství. Prodej, rozvoz, dodávky, vázání, vazba: -květiny řezané -kytice (svatební, smuteční, slavnostní, příležitostní-Den matek, Valentýn, MDŽ) -hrnkové květiny, pokojové rostliny -květinové dekorace, aražmány -sušené květiny -umělé květiny -keramika -bytové doplňky, sklo, keramika -svíčky, aroma lampy, obaly na ...

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -železářské potřeby -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Služby: -ozvučení -audio-video -zvukové převody -videozáznamy -skenování -servis elektroniky, Nikon, PC, NB

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Vývoj, výroba: - průmyslová elektronika Prodej interiérových fotografií a fotoobrazů.

Návrh interiérů a realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů. Návrh, realizace: -kompletní interiéry. Doplňky, dekorace a vybavení interiérů. Projekty a poradenství pro soukromé a komerční účely. E-shop.

Kafeservis.cz Maloobchod a velkoobchod s Italskou kávou. Výběr z více jak 21 druhů kávy. Na našem eshopu najdete kompletní přehled kávy značek La Borsa, Paraná caffé, SpecialCoffee, Lavazza, Pellini a mnohé další. Příslušenství pro kávovary DeLonghi a Jura. Pronájem kávovarů od 3 Kg za měsíc.