FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Prodej, obchod, zaměření, dodávka, montáž, servis, opravy: -žaluzie vertikální-textilní, horizontální-hliníkové, dřevěné, interiérové, venkovní, střešní -komponenty pro výrobu žaluzií -markýzy -venkovní rolety (rolády) -silikonové těsnění-frézované a lepené -předokenní rolády: -plastové, hliníkové -sítě proti hmyzu ...

Velkoobchodní prodej bytového textilu a doplňků.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Výroba a montáže garážových vrat či rolet.

Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -matrace -lamelové rošty -postele. Prodejna Světspánku.cz Nákupní centrum KRÁLOVO POLE (TESCO) Cimburkova 4, Brno tel: 549 211 712 e-mail: brno1@svetspanku.cz www.svetspanku.cz Nákupní centrum FUTURUM Ostrava Varenská 50, tel. 596633911 Eshop- www.svetspanku.cz; www.donalmohadon.cz

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Práce, montáž: -stavba krbů na klíč -stavba vnitřní krby, zahradní krby Prodej: -krbové vložky, obložení kamen, komíny Máme dlouholeté zkušenosti v celé oblasti stavby krbů a komínů.

Povlečení za super ceny: -hotelové povlečení -krepové povlečení -bavlněné povlečení -prostěradla -utěrky -osušky -podsedáky -internetový obchod, e-shop.

Prodej a montáž stínící techniky: - horizontální žaluzie, ISO žaluzie - vertikální žaluzie - látkové roletky - sítě proti hmyzu

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - LED osvětlení, žárovky, trubice.

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Internetový obchod - široký výběr kvalitních ložních výrobků, jako jsou prostěradla nebo povlečení z materiálů bavlna, damašek, flanel nebo satén, froté prostěradla a jersey či plátěné ložní prádlo.

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.

Návrh a realizace systémů řízení budov s úzkou vazbou na osvětlení a řešení inteligence instalace.

Prodej značkového kuchyňského nádobí Ballarini.

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Výroba, prodej nábytku z masivu a realizace interiérů na klíč.

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

Výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken z profilu Gealan S 8000 IQ -plastové dveře z dveřní výplně firmy PERITO -zimní zahrady, zahrada z profilu GEALAN -doplňky (žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu atd -parapety, parapet. - VARATA, sekční garážová WALTOR Prodejní místa na území celé ČR. Zelená linka-tel.: ...

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Prodej olečení, skate, snow pro děti. Street oblečení, doplňky, obuv.

Nábytek na míru, výroba bytových doplňků.