Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prášková lakovna - Komaxit: -lakování až délky 3m ks, barvy dle RAL, nanášecí systém TRIBO -povrchová úprava kovů pro venkovní i vnitřní použití. Lakovny, pece, práškové lakování: -1, 0 x 1, 6 x 3, 0 m -2, 2, x 1, 2 x 2, 7 m -1, 0 x 1, 6 x 2, 0 m -1, 0 x 1, 6 x 1, 6 m -pískování, černění, zinkování galvanické zajistíme. Kovovýroba, ...

Zakázková kovovýroba - nerezové zábradlí, pohony, bránové příslušenství.

Koupelnové studio: - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby

Spolehlivá firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně Vám zajistí kompletní a profesionální autorizované servisní a obchodní služby v oboru chlazení, plyn a elektro. Také poskytujeme záruční a pozáruční servis bílé techniky, spotřební elektroniky, varné a topné techniky, malých, velkých a vestavěných spotřebičů.

Výroba, montáž, servis, prodej, oprava: -plastová okna a dveře -výklady -sítě proti hmyzu -žaluzie -rolety -markýzy.

Obchod, eshop s LED produkty: - osvětlení, žárovky - zářivky, osvětlení schodiště, televizoru

Výroba, prodej, projekce, servis, montáž: -osvětlení interiérové i exteriérové -svítidla, výběr z katalogů -výroba osvětlení -návrhy osvětlení.

Výroba a prodej: - kovový nábytek pro interiér - zahradní nábytek - barový nábytek - moderní kancelářský nábytek

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 : 2001 Návrhy, studie a realizace kompletních interiérů a investičních celků s důrazem na efektivnost, účelnost a vzhled realizovaného interiéru: -architektonické projekty, vizualizace, design -realizace na klíč -servis záruční i pozáruční. Výroba nábytku i atypická, zakázková, ...

NOVASERVIS je přední výrobce českých vodovodních baterií METALIA, NOBLESS, TITANIA a koupelnových doplňků (METALIA, TITANIA) nejen v České republice, ale také ve střední a východní Evropě. Široký sortiment významně doplňují žádané produkty jako instalatérský program NOVASERVIS, WC sedátka, sprchový program a také zahradní program Novaservis. ...

CoffeeHelp - Servis kávovarů je pobočkou společnosti Espresso Emergency s.r.o. v Brně, která se zaměřuje na záruční a pozáruční opravy pákových a automatických kávovarů různých značek, prodej repasovaných kávovarů a na provozování e-shopu s kvalitními kávami, rumy a příslušenstvím. Servis a opravy provádí pobočka CoffeeHelp - Servis kávovarů ...

Velkoobchod: -svítidla, osvětlovací podhledy, světelně technický projekt. Výhradní zastoupení firem: -STAFF, BRENDEL, DZ LICHT, HIRT, MEYER, NORKA, VARIALUX, ECOLIGHT Dodávky a montáže firem: -ANELLI, ARC LUCE, ARTEMIDE, BEGA, BEGHELI, BUZZI & BUZZI, COLOMBO, DAISALUX, DISANO, ERCO, ESSE-CI, FAEL, LUCE, FOSNOVA, FUMAGALLI, GLASHUTTE, GOCCIA, ...

Firma vyrábí nábytek z masivního dřeva s dlouhou životností a nadčasovým designem. Zajištění výroby, dopravy, výnosu i montáže. Prodej roštů, matrací, lůžkovin a polštářů. Možnost zakoupení nábytku - nočních stolků, komod, skříní, dětského nábytku.

Společnost FRIGOM, s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti klimatizačních systémů. Montujeme klimatizace do bytů, domů, kanceláří a průmyslových objektů. Také zajišťujeme a provádíme veškeré servisní a technické služby klimatizace, chlazení a vzduchotechniky. Hlavní důraz klademe na odbornost a kvalitu poskytovaných služeb.

S návrhem a dodávkou veškeré interaktivní audiovizuální techniky Vám pomůže česká rodinná firma ENGEL s.r.o. Zaměřujeme se na prodej, instalaci a také servis audiovizuální techniky pro školy a také pro firmy.

Společnost DAIMOND - chlazení je přední česká společnost, založená v roce 1994, která se zabývá kompletní dodávkou, montáží, projekcí, realizací a servisem týkající se vzduchotechniky a nástěnných a mobilních klimatizací.

Produkty pro průmyslové odsávání, filtrace vzduchu, čištění spalin a snížení prašnosti vyvíjí a vyrábí naše firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna. S mnohaletými zkušenostmi v oboru poskytujeme veškeré služby včetně poradenství pro tuzemské i zahraniční zákazníky.

Společnost KAPEN Press s.r.o. se specializuje na montážní a demontážní práce všech tvářecích strojů. Provádíme stavění, pokládání a stěhování těžkých tvářecích strojů v těžko dostupných prostorách pouze za pomoci hydraulických zvedáků. Dále našim zákazníkům nabízíme malé, velké i GO opravy tvářecích strojů, které můžeme provádět přímo u zákazníka ...

E-shop zaměřený na koupelny - sanitu, topení - ohřev vody a instalace. Rekonstrukce koupelen, topení, bytových jader, včetně poradenství, návrhů, realizace na klíč.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Dodávka a montáž : - žaluzie - interiérové, exteriérové, atypy - rolety - markýzy - okna - eurookna - garážová vrata Hörmann Služby: - zaměření a kalkulace zdarma - servis a dlouholetá záruka - porada s architektem zdarma.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.