Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Stínící technika: - venkovní - rolety, žaluzie, markýzy - vnitřní - vertikální a horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu Práce: - výškové, malířské - natěračské, stavební

Schwank CZ, s.r.o. je společnost, která se zabývá vytápěním hal, systémy chlazení, ventilační technikou a obnovitelnými zdroji energie pro průmysl, obchod a logistiku. Sídlo firmy je v Brně, ale působí po celé České republice i v zahraničí. Společnost Schwank CZ, s.r.o. je součástí mezinárodní skupiny Schwank, která má více než 80 let zkušeností ...

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Specializujeme se na interiérový design. Potřebujete novou kuchyň, vestavěnou skříň, kancelář nebo jakýkoliv nábytek na míru? Obraťte se na nás. Rádi vás provedeme celým procesem od vizualizace až po samotnou realizaci.

Ploty Pepe je firma, která se zabývá prodejem a montáží plotů, bran, brank, pletiva a dalšího příslušenství pro oplocení vašeho pozemku. Firma má sídlo v Brně na ulici Kaštanová 64, kde má také kamennou prodejnu a sklad. Ploty Pepe nabízí široký sortiment plotových dílců, sloupků, vzpěr, kotevních pat, podhrabových desek, stínících sítí a ...

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Nabízíme komplexní služby v oblasti vytápění, chlazení a větrání budov. Zajistíme vhodné řešení vašich představ od návrhu po realizaci a případně následný pravidelný servis.

Martin Vodvářka se zaměřuje na výrobu a prodej svíček ze včelího vosku a na svém e-shopu prodává také knoty a vánoční ozdoby.

Návrhy, prodej a realizace osvětlení: -domu -bytu -zahrad -průmyslových objektů atd.

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Hlavní činností naší firmy je nákup dřeva dále pak jeho zpracování na pile a prodej řeziva. Vyrábíme veškeré stavební řezivo a sušíme ve vlastních moderních sušárnách. Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -OSB desky a jejich levnější alternativy -laminátové podlahy nejrůznějších dekorů -plovoucí podlahy -palubky a ...

Nejfuton s.r.o. zajišťuje prodej: -přírodní futonové postele a matrace -rámy postelí a matrace z přírodních materiálů pro kvalitní a zdravé spaní.

Výroba, práce: -rytí, gravírování -zámečnická -štítky, jmenovky -psí známky, klíčenky, firemní a informační tabule -razidla, razníky včetně kalení plombovací kleště -stříkací šablony -vypalovadla -gumová razítka, samobarvící TRODAT, dřevěná, číslovačky, datumovky Výroba: -pneuměřiče pro osobní i nákladní vozidla -výfuky, díly výfuku ...

Prodej, montáž, instalace, revize, opravy, servis: -elektrické zařízení NN -hromosvody -telefonní rozvody -rozvaděče -osvětlení -elektroinstalace.

ATERNA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, fotovoltaické elektrárny, chytré elektroinstalace, návrh a realizaci osvětlení.

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...

Generální zastoupení výrobce trezorů Format Tresorbau GmbH ze SRN pro SR a ČR. Velkoobchod, maloobchod, servis, oprava: -trezory, ohnivzdorné trezory, bezpečnostní schránky -bankovní technika MAGNER -počítačky bankovek -počítačky mincí -verifikátory bankovek, ověřovače bankovek -speciální produkty -mechanické zabezpečovací ...

Čištění koberců a čalounění - čištění interiérů aut i u zákazníka, mytí oken, prodej vysavačů na celý život zn. Lindhaus.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady, zimní zahrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Prodej, montáž: -dřevěná EUROOKNA TWW* -střešní okna FAKRO -stínicí technika.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Výroba na míru, obchod, prodej, montáž - stavební výplň: -plastová okna a dveře DECEUNINCK 5-6 komorový, stínící technika, žaluzie, rolády, protihmyzové sítě -dřevěné dveře venkovní, eurohranol -dřevěná eurookna, truhlářské výrobky -hliníková okna -zimní zahrady a další produkty (samozavírače, dopisní vhozy, klepadla) v tomto oboru v Brně a ...

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Dodávka, výroba, prodej, výstavba, montáž, oprava veškerého oplocení bran a branek dle požadavků zákazníka. Oplocení rodinných domů, domy, obytné objekty, pozemky, firmy, staveniště, sportoviště, školy, parky i riziková místa.

Podlahy-terasy, s.r.o. se zaměřuje na realizaci podlah, teras, dřevěných fasád, plotů, pergol, doplňků a nátěrů.