FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
CENIP s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a na prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

MH-SCHATTEN s.r.o. zabezpečuje dodávku, montáž stínící techniky.

Maloobchod, prodej: - nábytek obývací, dětský, jídelní - nábytek kancelářský, ložnice - kuchyňské linky - sedačky - doplňky - e-shop - nábytek za velkoobchodní ceny - rozvoz po celé ČR.

Internetový obchod, e-shop, prodej: -baterie GROHE -baterie Hansgrohe -koupelnové doplňky -Reha - bezpečnostní madla -koupelnový nábytek -nábytek -sprchový program -držáky sprch -WC sedátka -sprchové kouty -bezdotykové koše. Sídlo firmy: Holandská 878/2 63900 Brno

-Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a ...

Vzorkovna momentálně uzavřena, možnost se kontaktovat přes e-mail. Realizace interiérů na klíč: - plovoucí podlahy - podlahářské práce - obklady a dlažby - kuchyňské linky a nábytek na míru - žaluzie, markýzy, rolety, sítě - dveře, shrnovací dveře, zárubně.

Výroba, prodej, montáž a servis: -eurookna -plastová a hliníková okna a dveře -střešní okna -garážová vrata, mříže a brány.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI. Sídlo: -Brno 63900, Cejl 82/58.

Výroba dle projekt, montáž: -ocelové konstrukce OK se základní, pozinkovanou úpravou -vrata, světlíky, dveře, brány, ploty -fasádní systémy -opláštění objektů.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - garážová vrata různých rozměrů dle potřeby - žaluzie i do interiérů na zakázku - stínící technika - stínění budov, místností, výkladců - sítě (protihmyzové okenní, dveřní a atypické) - předokenní roletové systémy - plastová okna - zimní zahrady.

Nábytek. Výroba, prodej, konzultace, 3D návrhy, záruční i pozáruční servis, doprava, montáž: -bytový nábytek -dětské a studentské pokoje -obývací pokoje -ložnice -šatní skříně -předsíně -PC stoly a pracovní stoly -sedací nábytek -kancelářský nábytek Realizace interiéru na klíč.

Indaka interiéry Výroba nábytku na zakázku: -kuchyně, obývací stěny, předsíňový nábytek -vestavěné skříně, kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vybavení škol, školek a dalších.

vedeno již jako s.r.o. Lůžkoviny - Janeček, s.r.o. Kvalitní postele, povlečení i noční stolky Dětské postele Manželské postele Postele s úložným prostorem Potahy a povlečení Praktické postele Přikrývky a polštáře Stolky do ložnice Zdravotní polštáře. Lůžkoviny.

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

vedeno již jako s.r.o. ŠEBrol s.r.o. -prodeje a montáží: -plastových oken a dveří -dřevěná okna -bezpečnostních venkovních rolet -garážových vrat - sekčních, výklopných i rolovacích -stínící techniky - jako jsou markýzy a žaluzie.

Prodej kávovarů. Kávovary pro domácnost Kávovary pro kanceláře Káva

Prodej, e-schop, oprava, servis: -profesionální zvuková, studiová technika -hudební nástroje -světelná technika. Služby: -poradenství při výběru -komplexní vybavení klubů -analýza prostorové akustiky -návrh a realizace ozvučovacích systémů -technická podpora.

Čistění a dezinfekce vzduchotechniky Prodej a montáž vzduchových filtrů Komponenty pro čisté prostory.

DEXTER INTERNATIONAL spol. s r.o. provozuje seznamovací agenturu, pořádá různé akce a zabývá se také prodejem textilií a zeolitu.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb

vedeno již jako s.r.o. dekor extra s.r.o. Prodej a e - shop - aromatické silice - keramické vázy a obaly - dekorativní keramika - skleněné vázy - proutěné zboží - svícny - svíčky.