FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Profesionální montáže kuchyňských linek a nábytku včetně veškerého servisu. Spolupráce s několika kuchyňskými studii-doporučení, návrhy. Instalace všech kuchyňských spotřebičů.

E-shop - vodovodní baterie - vany a zástěny - umyvadla - koupelnové doplňky - koupelnový nábytek. Kontakt: Křenová 55/3, Brno Křenová 55 602 00 Brno

Vrata, brány, pohony-montáž, prodej, servis.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -pračky -lednice -mrazáky -sporáky -digestoře -televizory.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - skříně - sauny - schody - zahradní nábytek - ploty, pergoly, zahradní domky Realizujeme expozice a výstavní stánky

E-shop: - bezpečnostní pomůcky pro děti - pomůcky do auta, koupelny - kryty do zásuvek - zábrany

Maloobchod, e-shop: - samolepky na zeď - dekorace na stěnu.

Služby: -profesionální ozvučení a osvětlení na akce.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Výroba: - dámské, pánské a dětské lněné oděvy - lněné povlečení, ubrusy

Truhlářství, podlahářství. -Výrobky z masívního dřeva, laminátových desek a MDF materiálů. Lakování, moření a finální povrchové úpravy.

Velkoobchod, výroba, prodej: -lůžkoviny, povlečení, ubrusy, přehozy, přikrývky -matrace, polštáře -bytový textil -rohože.

Truhlářství. Výroba, prodej, poradenství, montáž: -eurookna, dveře, interiéry, zakázkový nábytek: -dřevěná eurookna na zakázku (všechny tvary a velikosti včetně oblouku a kulatých oken) -historická okna a dveře dub, modřín, smrk -parapety, žaluzie, rolety, protihmyzové sítě -dveře vchodové, balkónové dub, smrk, borovice, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektromateriál -kabely, elektroměry, příslušenství, zemnící materiál, nářadí, pásovina a osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, montáž - ploty - poplastované pletivo - brány, branky - plotové dílce.

Stavební bazar, e-shop - nová i použitá plastová a dřevěná okna i dveře - střešní okna - osvětlení - kolte, kamna - sanita.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

-Prodej nábytku a postelí z masivu od českého výrobce. Kompletní zařízení ložnic a dětských pokojů.

Kuchyňské studio: -nábytek -kuchyně -grafický návrh na zakázku -výroba, -poradenství -závěsné programy -zabudované spotřebiče.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel: - osvětlovací technika - elektroinstalační materiál - průmyslová svítidla.

Krbové vložky Teplovodní krbové vložky Kamnová topeniště Kamnová dvířka Elektronická regulace