Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 14.05.2014 do 30.04.2019 Veškeré zednické práce Klempířské práce Montáž - klimatizace - vzduchotechnika.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - postele, stoly, dětské pokoje

Prodej, e-shop: - výrobníky zmrzliny, zmrzlinovače - popkornovače - výrobníky cukrové vaty - palačinkovače - kukuřice na popcorn - nachos - směsi na zmrzlinu, cukrovou vatu, palačinky, vafle......atd.

Výroba - zahradní altány - pergoly Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry Výroba - nábytek na míru (vestavěné skříně, obývací pokoje, předsíně, dětské pokoje).

Výroba, prodej elektronika, elektrokomponenty: -indikační svítidla, svítidlo -indikační a akustické signálky, signálka -LED žárovky, žárovka -hlídače odběru -hlídače hladiny, hladina vody -hlídače napětí -napájecí zdroje -relé -termostaty, teploměry, teplotní snímače -GSM moduly -hlídače zaplavení -odstraňovače vodního ...

Činnost: - projektování, realizace a rekonstrukce scénických technologií.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek PROFORM a obkladových dekoračních panelů MODULOFORM.

Výroba, prodej: -přenosné osvětlovací techniky -bezpečnostní vybavení pro policejní a armádní složky, hasičské a záchranné sbory i pro komerční využití.

Zpracování, svařování nerez plechů: -myčka, nádrž, výrobky pro zdravotnictví Stříhání, vrtání, stáčení, ohýbání, svařovaní, broušení a řezání laserem. Klempířství, zámečnictví. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - schodiště

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - střechy - venkovní a vnitřní krby

Zámečnické práce. Výroba - kovové brány, vrata, oplocení - zábradlí, schodiště

Zakázková výroba: -nábytek (kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, pracovny, ložnice apod.) -designové prvky (osvětlení, kování, konferenční stolky apod.) -výroba stavebně – truhlářská (pergoly, verandy, terasy apod.)

Stolařství, truhlářství: - kuchyně - skříně - schody - pergoly - ložnice - zahradní nábytek

Prodejna: -kvalitní sedací soupravy, souprava: -textilní -kožené, kožená, kůže -koženkové, koženka -více jak 30 druhů -bytové doplňky. Rozvoz, doprava ZDARMA.

Služby: - prodej a výroba dřevěných hraček, loutek a loutkových divadel

Prodej, servis: - elektrické spotřebiče - pračky. Servis plynových kotlů a elektrokotlů.

Výroba, prodej: -ložnice - postele, zdravotní matrace a rošty, stěny, komody -sedací soupravy -nábytek pro zdravotnická zařízení -nábytek pro školy.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Práce: - stolařské. Výroba: - nábytek na míru.

Kovovýroba, zámečnictví: - ploty, vrata, brány, mříže.

Distribuce, prodej osvětlení LED: - úsporné LED osvětlení, LED lampa, LED dioda - vhodné pro ulice a provozovna - návrh osvětlení - výpočet návratnosti.