Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.

Truhlářské práce, výroba včetně montáže: -schody -soustružení -dveře -okna -nábytek -práce z masivu -šablony pro výrobu schodišť. Výroba: - kuchyně - dveře - zábradlí - bytový nábytek. Dodávka, montáž: - vestavné spotřebiče.

Okenní a dveřní systémy FINSTRAL. Prodej, montáž: - plastová, hliníková okna, eurookna - atypické okna - interiérové dveře - vrata - žaluzie - zimní zahrady - parapety - sítě proti hmyzu - plastové okenice.

Zhotovování katalogů a vzorkovnic bytových textilií. Konfekce bytového textilu. Vyšívání, oprava: - textilie.

Výroba: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - postele - křesla - přistýlky. Prodej: -veškerý nábytek i z dovozu -bytové doplňky -zdravotní postele a lůžkoviny pro alergiky. Dekoratérské práce, opravy.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

E-shop zaměřený na prodej s gobelíny v rámu, tapiserie, obrazy, ikony. Nalezte zde motivy na téma: architektura, zátiší, květiny, krajiny, reprodukce (Klimt, Mucha, a další). Tyto dekorace určitě rozzáří Váš interiér. Jistě zde naleznete vhodný dárek!!

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika - vybavení koupelen

Výroba, e-shop: - bytový textil - záclony - závěsy - ubrusy

Prodej, montáž: - plastová okna - dřevěná okna - žaluzie

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, výlohy - rolety - žaluzie

Návrh, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Výroba: - atypická plastová okna a dveře - hliníková okna, dveře - předokenní rolety

Elektroservis. Prodej, opravy, servis: -pračky, myčky -domácí elektrospotrebiče.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -okna, dveře.

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Výroba, montáž: -plastová okna. -plastové dveře. -garážová vrata.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Velkoobchod dekoračními a příležitostnými předměty (vánoční dekorace a ozdoby, umělé stromky, velikonoční dekorace, svíčky, ubrousky) Vzorkovna a sklad Cheb, Zlatá 1941/9, tel. 354422078 Prodejny: -papírnictví, hračky Františkovy Lázně, Francouzská 73 telefon 774234770 -drogerie Františkovy Lázně, Anglická 43 telefon 774234706

Výroba a montáž vzduchotechnického zařízení. Výroba tvarovek pro vzduchotechnické rozvody. Stavební činnost, provádění staveb. kontakt: Jiří Lukeš, Robert Penkert

Truhlářské výrobky a tesařské práce: -okna, dveře, schody -balkony, ploty, nábytek, zahradní domky i pergoly. Prodej: -okrasné kameny -dekorativní dřevěné výrobky -palivové dříví -suché stavební řezivo pro truhláře.

Výroba: -čalouněný nábytek -matrace -dětské matrace.