Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Kovovýroba, výroba - plotové systémy, výplně, sloupky - brány, branky - ocelové konstrukce - ocelové palety, kontejnery - kovový nábytek - podlahové rošty. - zakázková výroba O.K.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské a školní potřeby - kancelářský nábytek, kancelářské židle, manažerská křesla.

Šití: - záclony, závěsy, přehozy - veškerý bytový textil pro firmy i soukromé osoby. Krejčovství. Sídlo firmy: - Jana Švermy 484, Frýdek-Místek - Frýdek.

Výroba, prodej: - dárky - bytové doplňky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Stavebně truhlářské práce. Výroba: - nábytek - interiéry. Projekce, návrhy a realizace bytových a kancelářských interiérů.

Zakázkové truhlářství. Vyroba: - nábytek na míru. Pokládání podlah. Doprava a montáž přímo u zákazníka.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - kuchyně - pohovky - PC stolky, TV stoly - postele - kancelářský nábytek.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - nábytek, interiéry - sedací soupravy - ložnice, postele - obývací, dětské pokoje - obývací, předsíňové stěny - stoly pod PC - jídelní sety - ratanový nábytek.

Prodej, maloobchod: - repliky starého selského nábytku z nového i starého dřeva - renovované originály - doplňky, keramika, textil, slámy, proutí.

Specializovaný internetový obchod se zaměřením na bílé zboží, domácí spotřebiče, elektroniku, počítače, fotoaparáty, nářadí a chovatelské potřeby. V široké nabídce najdete kvalitní ledničky, pračky, myčky na nádobí atd. Objednávat můžete také LCD televize Sony, Samsung, LG atd. domácí kino a videokamery. Nabízíme vlastní dopravu, bezplatnou ...

E-shop: - dřevěné výrobky pro domácnost - stoličky - dřevěné hračky.

Stolařství. Zakázková výroba, prodej: - atypické interiéry - selské dekorace pro obchody, restaurace, chaty - repliky starožitného nábytku. Starožitnictví, prodej: - starožitný nábytek.

Prodej: - bytové doplňky - bytové dekorace.

Zabýváme se vybavením do interiéru. Nabízíme funkční a moderní systém posuvných dveří kanadské firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ jsou tvořeny na zakázku v neomezené šířce, výšce i hloubce dle přání zákazníka. Nabízíme Vám širokou barevnou škálu imitací dřeva, zrcadel a rámů dveří, které dávají možnost barevného sladění s ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla Prodej, oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky

Maloobchod a velkoobchod, prodej - šperky, dámská móda, interiérové doplňky, bižuterie. Nabízíme stříbrné a ocelové prsteny, náušnice, přívěsky, piercing, tunely, řetízky, náramky, náramky na nohu.

Kika Nábytek nabízí prodej nábytku a bytové doplňky.

Naše firma Antonín Koky z Bruntálu se zabývá zemními a výkopovými pracemi, bouracími a sanačními pracemi a pokládkou zámkové dlažby. Naším regionem je Bruntál, Opava a Moravskoslezský kraj, ale v našich silách je vyhovět i v jiných regionech naší země. Naše činnost: Zemní a výkopové práce  – pokládka kanalizace – domovní přípojky – s ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiéru - pokládka plovoucích podlah - montáž sádrokartonu. Prodej, výroba: - nábytek na zakázku.

Zprostředkování nákupu: - zboží na splátky.

Truhlářstvívýroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje Výroba - kuchyně Výroba - nábytek na míru - vestavěné skříně - dětské pokoje