Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy se specializuje na komplexní řešení osvětlení od zaměření, výpočtu, přes návrh řešení, výrobu a realizaci po certifikované měření. Dodáváme světelnou techniku, veřejné a vánoční osvětlení, průmyslová svítidla, LED osvětlení i elektromateriál a prodlužovací přívody. Realizujeme světelné výpočty a ...

Chlazení - klimatizace. Prodej, montáž, servis, oprava: - tepelná čerpadla - klimatizace - chlazení (průmyslové lednice, chladící vitríny, mrazicí pulty a vany, panelové boxy, výrobníky ledu) - solární panely a kolektory.

Společnost IMPONO s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci stínící techniky v Ostravě a okolí. IMPONO s.r.o. si poradí s výsuvnými markýzami, pergolami, venkovními a vnitřními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.

Výstavba, realizace, rekonstrukce, montáž: - kompletní interiéry na klíč - bytové jádra - obklady, dlažby - zateplování - stavba krbů (krby) v interiéru a v exteriéru - podlahářské práce.

Výroba z nerezu - nerezové zábradlí, branky, poštovní schránky - nerezové pracoví stoly, výčepní stoly, mycí stoly - kompenzační a cvičební pomůcky z nerezu.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.

Prodej - chemie Prodej - osvětlení Prodej - kuřácké potřeby E-shop - hnojiva - chemie - kuřácké potřeby - osvětlení - semena - ventilace - váhy - zvlhčovačky Prodej - váhy Prodej - ventilace - zvlhčovačky Prodej - hnojiva Prodej - semena

Návrh, prodej, dodávka, montáž: - klimatizační technika a vzduchotechnická zařízení pro veškeré průmyslové, komerční, privátní prostory - vzduchotechnika, vzduchotechnické komponenty značky Elektrodesign - ventilátory - klimatizace a tepelná čerpadla Gree - klimatizace Toshiba, LG. Sídlo firmy: - Krakovská 1079/16, Ostrava - Hrabůvka.

Kompletní dodávka a vybavení interiérů na klíč včetně návrhu. Návrhy, výroba, montáž a realizace: - interiéry na klíč - atypický nábytek - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky s pracovní deskou z umělého kamene - ložnice - obývací pokoje - pracovny - koupelnový nábytek. Prodej: - designové doplňky - stoly - ...

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

iPostylky s.r.o. provozuje internetový obchod, kde především rodiče malých dětí nakoupí: - dětské postýlky a matrace - nábytek na přebalování, komody - příslušenství k postýlkám

Výroba, dodávka, montáž: - garážová vrata LOMAX - vjezdové brány

Lukáš Holas zajišťuje výrobu nábytku z masivu a lamina, střechy, podhledy.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Pobočka. Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníkové okna - garážová vrata - brány, branky.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na zakázku (i velké zakázky) - atypický nábytek - interiéry na míru - dveře venkovní, vnitřní, interiérové.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - bytový textil - ložní prádlo - polštáře, přikrývky

Truhlářství - výroba a montáž zakázkového nábytku pro domácnosti i firmy Kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice, knihovny aj. Kancelářský a školní nábytek. Schodiště samonosné i obklad původního (beton, kámen). Vchodové a interiérové dveře se zárubní z masivu. Zajištění dodávky a montáž interiérových dveří s obložkovou ...

Výroba pomníků, náhrobků, kuchyňských pracovních desek z žuly a mramoru, parapetů a jakýchkoli dalších výrobků z přírodního i umělého kamene. Výroba: - náhrobky, pomníky - okenní, krbové parapety - umyvadlové desky - kuchyňské pracovní desky z žuly i mramoru - desky na stoly a bary - výrobky z přírodního i umělého kamene - ...

Naše firma má vysoké know-how a velké zkušenosti z 20-ti letého působení na trhu. Mezi naše výhody patří především návrh optimálního řešení dle požadovaných kritérií. Návrhy, dodávka, profesionální montáž, instalace, servis, prodej garážových vrat, závor a roletových systémů. Garážová vrata: - sekční vrata OLYMPS DOOR, TRIDO, KRUŽÍK, ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - dřevěná okna, dveře - schody, schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - předsíňové sestavy.

Truhlářství, výroba na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - okna - schody

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.