Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářství. Dřevovýroba, výroba: - dřevěné hračky - dřevěné tabule - dřevěné houpačky - pergoly, altány - dřevěné přístřešky - zahradní chatky - střechy, krovy - dřevěné obklady, schodiště, zábradlí - nábytek (kuchyňské linky) - řezání a prodej dřeva. Provozovna: - Kamenec 24, Holasovice

Montáž, opravy a servis - chladících zařízení, tepelná čerpadla a klimatizace. Revize chladících zřízení a klimatizace. Servis a opravy transportního chlazení vozidel.

Společnost DANTE.CZ, s.r.o. zajišťuje zásilkový prodej: - záclony-pro každé prostředí, domů, kanceláří, dětské motivy, soupravy - voály-vzdušné, lehké a jemně průhledné dekorační tkaniny - látky-pro výrobu závěsů, povlečení, ubrusů - povlečení-materiál krep, bavlna, satén, dětské motivy - prostěradla-froté pro jedno a dvojlůžka - ...

Výroba nábytku: - dětské pokoje - dveře - kuchyně, ložnice, obývací pokoje - zahradní stavby.

Výroba, montáž, prodej, servis: - garážová a průmyslová (sekční, rolovací) vrata - předokenní rolety - vjezdové brány (posuvné samonosné, křídlové) - parkovací systémy - plastová okna - okenní parapety (venkovní, vnitřní) - markýzy - mříže - stínící technika.

Montáž, opravy, revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení.Opravy plynových sporáků a pl. průtokových ohřívačů - pouze zn.MORA.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Firma Viléma Obrusníka se zabývá prodejem a servisem klimatizace, tepelných čerpadel a chlazení. Služby: - průmyslové chlazení - prodej a montáž klimatizací - revize chladících zařízení - revize elektro - prodej chladící a mrazící techniky

Pokládka zámkové dlažby a montáž pletivových plotů včetně betonových podezdívek. Prodáváme také materiál ke stavbě oplocení.

Prodej, montáž - žaluzie horizontální a vertikální - sítě proti hmyzu - roletky.

E-shop: - prodej krabic, košů, koupelnových doplňků, úložných boxů,

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Internetový obchod, e-shop: - tapety na zeď - fototapety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vytápění - radiátory - kotle - bojléry - vany, hydromasážní vany - sprchové boxy - parní kabiny, infrasauny - sanitární keramika - vodovodní baterie - koupelnové doplňky a koupelnové vybavení. - koupelnový nábytek - instalační materiál.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Prodej, montáž, oprava, servis: - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu

E-shop - povlečení do postýlky - kapsáře - prostěradla - mantinely - deky, osoušky - zavinovačky - hračky - potřeby pro maminky a miminka - pleny, plenky.

E-shop: - rolety - žaluzie - plissé - interiérová stínící technika.