Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

E-shop: - infrapanely Půjčovna, pronájem: - zvuková a světelná technika

Prodej a montáž: - plastová okna - hliníková okna - bezpečnostní a interiérové dveře - výlohy - vertikálních a horizontálních žaluzií - roletek - sítí proti hmyzu Rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické, obkladačské, sádrokartonářské, instalatérské, elektro a malířské práce

Dodávka, montáž, výroba: - technologické celky - potrubní systémy - vzduchotechnika, klimatizace.

Sortiment: - Garážová vrata - automatické dveře - prosklené fasády - specifické řešení - vjezdové brány - pohony garážových vrat a bran

Dodávka, montáž, e-shop: - rolety, žaluzie - markýzy - pergoly.

Prodej: - bytový textil a interiérové doplňky - záclony, závěsy - ložní prádlo, ubrusy - garnýžové systémy.

Vyrábíme: - svítidla pro osvětlování kanceláří, škol, nemocnic, církevních objektů, hotelů, supermarketů a dalších veřejných prostor a průmyslových provozů. Výroba, výrobce: - interiérová a speciální svítidla - osvětlovací systémy z tažených hliníkových profilů, příslušenství a komponenty svítidel.

Výroba, montáž: - vjezdové brány - oplocení Kovovýroba,

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyně - nábytek.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele, matrace, rošty - kuchyně - židle - stoly, skříně.

E-shop, internetový obchod - kuchyňské nádobí, titanové pánve, hrnce, pekáče.

Prodej, návrhy, montáže, servis, opravy: - vzduchotechnika - ventilátory, vzduchotechnické potrubí a tvarovky - tepelná čerpadla - klimatizace, klimatizační technika - personální a průmyslové klimatizace, vodní systémy.

Výroba: -okna, dveře-plast. Výroba: -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu -rolety -garážová vrata -bezpečnostní mříže.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, zastoupení, internetový obchod: - kancelářský nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy, školky - nábytek pro školní jídelny.

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Prodej, montáž, oprava, servis: - stínící technika - hliníkové pergoly, přístřešky - markýzy - látkové rolety

Výroba, dodávka, montáž: - stínící technika - markýzy - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáž, servis: - průmyslové chlazení - klimatizace.

E-shop - potravinové doplňky - masážní přístroje - domácí spotřebiče - odvlhčovače vzduchu - kosmetika - ekologické čistící prostředky.

Prodej: - jídelní stoly, židle, postele, komody, televizní stolky, konferenční stoly, knihovny, vinotéky a mnoho dalšího.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

E-shop - elektroinstalační materiál - osvětlení - vypínače, zásuvky. Příjem a reklamace - adresa: Hnojník 408, 739 53 Hnojník, okres Frýdek Místek.

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.