FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, prodej, e-shop - těhotenské polštáře - kojící polštáře - kojenecké zboží - zavinovačky - pleny, osušky - dětské spací pytle.

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

Společnost HM - KLAPETEK s.r.o. zajišťuje stavební a výškové práce, služby hodinového manžela a další.

MATEICIUC a.s. je dynamická firma specializující se na vývoj, výrobu a distribuci plastových výrobků, s důrazem na exportní činnost. Využíváme špičkové technologie extruze a vstřikování plastů pro výrobu na míru, což nám umožňuje splnit specifické požadavky našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že jsme držiteli prestižního certifikátu kvality ČSN EN ...

Komplexní služby v oblasti kamnářství: - kachlová kamna a sporáky - teplovzdušné krby - rozvody vzduchu - venkovní krby a udírny. Opravy, rekonstrukce a renovace: - historické kachlové kamna, krby a příslušenství. Prodej: - krbové vložky a příslušenství.

Výroba: - nábytek do interiérů - vestavěné skříně - ložnice - vybavení do restaurací a obchodů.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí - světlíky, přístřešky, - práce s polykarbonátem - kovaný nábytek

Výroba, dřevovýroba, návrh, projekce, montáž, prodej: - vybavení interiérů, kanceláří (interiéry, kanceláře) na klíč - zakázkový nábytek (masiv) - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský, školní nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, e-shop: - vzduchotechnika - teplovzdušné vytápění - flexo potrubí, spiro potrubí, čtyřhranné potrubí vše vč. doplňků a tvarovek - bio krby - krby - krbový ventilátor - krbová mřížka - komínový systém - krbová vložka - krbová kamna - krbová obestavba - krbové nářadí - krbové ...

Pobočka. Velkoobchod, prodej, distribuce: - nerezové dřezy - kompozitní dřezy - digestoře - baterie - varné plotny - odpadkové koše.

Česká firma Mech-levně s.r.o. nabízí přírodní doplňky ze stabilizovaného mechu.

Výroba a prodej nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - skříně - všeho druhu - psací stoly - kuchyňské linky, kuchyně - koupelnový nábytek - ložnice - sedací soupravy.

Rekonstrukce bytů a domů Ostrava! Realizujeme kompletní rekonstrukce interiéru, až po finální vzhled. Práci stavíme na technologických postupech, jež tvoří zároveň kvalitu a životnost výsledné práce. Z celé realizace prochází 80% prací našima rukama. Zbylé obory, jako jsou kompletní elektroinstalace s revizí, kuchyňské linky a nábytek na míru, ...

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Návrh, dodávka: - kancelářské a bytové interiéry - nábytek na míru

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Firma provozuje internetový obchod s nábytkovým a stavebním kováním. Prodáváme zásuvky do nábytku, kuchyňské dřezy a baterie, úchyty, dveřní kování a další produkty.

Sunnymarket, s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s levným zbožím - hračky, domácí potřeby, svíčky, drogerie, dárkové zboží a další.

Prodej, e-shop: - garnýže - záclonové tyče

Služby - čištění peří. Výroba, prodej, e-shop - péřové přikrývky a polštáře.

Kuchyňské studio - výroba, prodej kuchyně, skříně.