Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost TEMEX, spol. s r. o.zajišťuje: - průmyslová automatizace - klimatizace, vzduchotechnika. Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy.

Phase sedačky mají k prodeji na svých prodejnách sedačky a interiérový nábytek.

E-shop Besta-shop.cz nabízí široký sortiment produktů, zaměřený zejména na potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu. V nabídce najdete nábytek, vybavení pro domácí kutily, zahradní nářadí, osvětlení a různé doplňky.

Výroba, šití, e-shop: - bytový textil - závěsy, polštáře, povlečení, ručníky.

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

ostravazaluzie.eu realizuje montáž, servis a výměna žaluzií. Servis oken, výměna těsnění, kování. Při montáži všech druhů žaluzií získáte od nás dárek. Objednávky telefonicky i prostřednictvím SMS. Garantujeme montáž do týdne od objednání.

Společnost KRYON & Co s.r.o. v Ostravě se zabývá prodejem, servisem a montážemi klimatizačních a chladících zařízení a je výhradním zastupitelem firmy LG - klimatizace v rámci České republiky. Firma KRYON & Co s.r.o. Vám již od roku 1995 dodává vzduchotechniku LG, které jsou vybavené řadou filtrů zajišťujících stále čistý vzduch v místnosti. ...

Ing. Ondřej Skotnica provozuje e-shop Bee Ostrava s včelařskými potřebami. Prodává vše pro chov matek, rámkové přířezy, mezistěny a další pomůcky. Zakoupit je možné i přírodní svíčky ze včelího vosku a včelí kosmetiku.

Bestyski s.r.o. prodává značkové klimatizace Bosch, LG nebo Samsung s montáží a pravidelným servisem.

Jaromír Žemba se zaměřuje na elektromontážní a elektroinstalační práce, revize a montáže osvětlení.

FURNIPOL LOUNGE s.r.o. prodává luxusní rohové sedací soupravy, pohovky a další kvalitní nábytek.

Fitmania s.r.o.: Váš partner pro kvalitní nábytek a textil do domácnosti Fitmania s.r.o. je dynamická a inovativní společnost, která od svého založení v roce 2016 neustále roste a rozšiřuje své portfolio nabízeného zboží. Naše hlavní zaměření spočívá v internetovém prodeji nejkvalitnějšího nábytku, textilu do domácnosti a dětského zboží nejen ...

Velkoobchod s nábytkem. Kancelář, centrální sklad: Družstevní 306 738 01 Frýdek-Místek

Klima pohotovost zajišťuje servis pro Vaše klimatizační zařízení.

Vývoj, výroba a prodej osvětlovací techniky. Dodávka LED pásek, chytrého osvětlení, zdrojů napětí, Walder Shift ovladačů pro spínání osvětlení ve skříních a šuplících.

KLIMA BLAŽEK, s.r.o. zajišťuje kompletní realizace a servis klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel i bazénových čerpadel! Veškeré práce provádí precizně a s kompletním servisem.

Truhlářství, výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, montáž, instalace: - klimatizace LG Electronics, Midea - klimatizace do kancelářských a bytových prostor, servery, ústředny - domácí chlazení a klimatizace - bazénové odvlhčovače - bazénová čerpadla

Dodávka, prodej, montáž - klimatizační zařízení Servis - klimatizační zařízení Dodávka, prodej, montáž - vzduchotechnické zařízení Servis - vzduchotechnická zařízení Projekce, studie - vzduchotechnická a klimatizační zařízení

Stintech Stínící technika je česká firma zajišťujícívýhradně na zajištění dodávky montáže stínící techniky.

Paravány do bytů, různé druhy relaxačních paravánů s bohatým výběrem vzorů nebo možností vlastního potisku má ve svém širokém portfóliu český výrobce Liox designers, s.r.o. provozující e-shop.

Prodej - nábytek z masivu - bytový a kancelářský nábytek.