Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Projekce, realizace, montáž: -klimatizace. -vzduchotechnika.

Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Největší výběr kvalitních garnýží a záclonových kolejnic v ČR. Vše skladem. Rychlé dodání. Rozměry na míru. Pravidelné SLEVY!

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Originální autorské svíčky z palmového vosku - harmonizační svíčky, čakrové svíčky, andělíčci přání, magické svíčky, pomocné svíčky, interiérové svíčky a jiné.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Oáza srdce je prodejna v centru Ostravy, patřící pod Bylinky Ludmily Pavlíkové. V útulném obchůdku naleznete krásné obrazy, stříbrné šperky z polodrahokamů, čakrové náušnice, přívěsky, náramky, svíčky, dřevěné sošky a knihy a spousty dalších zajímavých předmětů. Na prodejně Oáza srdce můžete vybírat z velkého množství zboží a udělat radost ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Garážová vrata Lomax sekční, odsuvná, rolovací, výklopná. Předokenní rolety, venkovní žaluzie. Závory, parkovací systémy. Markýzy, svislé clony. Interiérové rolety, římské rolety, plisé, twinrolo, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, interiérové žaluzie, panelové (japonské) posuvné stěny Hi Decor. Ploty, brány. Pobočka Opava: - Pekařská ...

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Návrh, výstavba, montáž: - krby - kachlová kamna, kachlové pece.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.