Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Interiérové studio. Výroba: - nábytkové sestavy na míru - kuchyně - bytový nábytek.

Činnost: - zakázková výroba nábytku pro bytové i komerční interiéry

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - pergoly - schodiště - zimní zahrady - terasy.

Truhlářství, výroba - kuchyně - interiérové dveře a okna - schodiště. Činnost - truhlářské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - sedací nábytek - osvětlení.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - kuchyňské nože - lovecké nože - nerezové nože - meče.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Prodej, servis a montáž klimatizace: - větrání rodinných domů, větrací rekuperační jednotky DUPLEX - klimatizace pro byty, rodinné domy, kanceláře a další komerční prostory - větrání a teplovzdušné vytápění nízkoenergetických rodinných domů - vzduchotechnika - klimatizace Toshiba, Daikin, Samsung.

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Český výrobce nabízí sortiment na vánoce přírodní i barvené jmelí, dekorační vyřezávané výrobky jako dárek, podložky pod myslivecké trofeje, kuchyňská a servírovací prkénka, dekorace do bytu, dřevěné bedničky, luxusní krbové březové dřevo a dárkové sady. Realizujeme zakázkovou výrobu ze dřeva pro váš interiér i exteriér od A do Z.

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství: - okenice - síťky proti hmyzu - parapety - žaluzie - clony - markýzy - bezpečnostní folie - další příslušenství Montáž, demontáž a zednické ...