FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro. Montáž: -domácí telefony -rozvody veřejného osvětlení -elektrické přípojky. Opravy: -domácí elektropostřebiče.

Galanterie Kolář Maloobchod: -bytový textil-ubrusy, látky, kanafas, polštáře, deky, molitanová drť, osušky, povlečení, přehozy, dečky -punčochové zboží -textilní galanterie -kovová galanterie -vlna, příze. Vinotéka: -prodej vín z jižní Moravy.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Prodej, návrh, dodávka: - osvětlovací technika. Měření osvětlení. Projekční činnost.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Prodej, obchodní činnost, montáž, záruční a pozáruční servis: - garážová a průmyslová vrata FALTEC, CRAWFORD - pohony pojezdových a křídlových bran a závory NOVOTECNICA - pojezdové a křídlové brány dle zadání - automatické dveře P.A.

Komisionářská prodejna ETA a.s. Maloobchod, prodej: - elektro - domácí elektrospotřebiče.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Montáž, servis, poradenství: - silikonové těsnění oken a dveří - horizontální a vertikální žaluzie - plastové venkovní rolety - markýzy - sítě proti hmyzu.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná technika. Rekuperační jednotky.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Opravujeme televizory, plazma, CRT, LCD, monitory, video, audio, hi-fi, DVD, CD, mikrovlnné trouby a dálkové ovladače i prodej. Dále nabízíme opravu spotřební elektroniky Philips, LG, Samsung, Sharp atd. U drobných závad oprava televize na počkání.

Přímý prodej plastových výrobků firmy Tupperware. Nádoby do: -lednice -mrazáku -mikrovlné trouby.