Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Prodej, e-shop, realizace kachlová kamna, krby: - peletová kamna - akumulační kachlová kamna - sporáky, pece.

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

Firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE je českým výrobcem dřevěných eurooken a vchodových dveří té nejvyšší kvality. Využijte naší telefonní linky a VOLEJTE ZDARMA ALBO 800900818! Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: - Kvalitní dřevěná eurookna - Dřevohliníková okna - Dřevokarbonová okna (eurookna) Mezi naši výrobu oken se také ...

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Společnost na svém e-shopu prodává velkou škálu nábytku, od čalouněného přes dřevěný, rustikálního stylu dle nejnovějších trendů. Zákazník si může vybrat z mnoha typů potahových tkanin.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Michael Zdařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva a kovu.