FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

MP nábytek Šternberk Výroba na zakázku. Prodej: -zahradní kovový nábytek. Čalounictví, čalounické práce. Provozovna: - Bělkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Přikryl.

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - stínící technika - rolety, japonské stěny - zasklívání balkonů a lodžií - rolovací garážová vrata.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Návrhy, prodej, montáž, poradenství: - plotové pletivo, ploty včetně příslušenství - oplocení pozemků v zemědělství, lesnictví - oplocení sportovišť, zahrad, rodinných domů, průmyslových objektů a parků. Produkty: - poplastovaná pletiva - pozinkovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry komaxit - sloupky a vzpěry ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Prodej, montáže, poradenství: - plotové pletivo a příslušenství - poplastovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry - brány a branky.

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - kuchyně.

Truhlářství, výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek. Výroba a realizace interiérů na zakázku. Provozna: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Velkoobchod, maloobchod: - osvětlovací technika, svítidla, světelné zdroje. Montáž, projekce, výpočty, dodávky: - osvětlovací technika. Elektroinstalace: -osvětlovací technika do komerčních budov i rodinných domů.

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - schodiště - venkovní konstrukce.

Prodej: - dekorativní bytové doplňky a dřevěný nábytek ve francouzském stylu, jídelní soupravy, stylové bytové doplňky v moderním, vintage, francouzském i retro stylu. - kolekce nadčasových dámských modelů od francouzských návrhářů Pobočky: - Art de vivre Home, Ztracená 4, Olomouc - Showroom Art de vivre, Hrnčířská 14, Olomouc

PP Materials Prodej: - fasádní omítky - sekční vrata - výklopná vrata - oplocení. Půjčovna lešení.

Maloobchod, prodej: -ventilátory s příslušenstvím -malé přívodní jednotky -rekuperační jednotky a rekuperátory -dveřní clony.

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -mrazničky, chladničky -sporáky -pračky -televizory, videa.