Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Prodej: - garážová vrata, pohony. Výroba - brány.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Prodej: - speciální světelné zdroje - speciální žárovky - pro optiku a optoelektroniku - pro letectvo a lodě - PAR lampy - sufitky Dodáváme světelné zdroje od firmy ORBITEC pro různá odvětví průmyslu a dopravy, pro zdravotnictví, divadla, kina atd.

Kuchyně české produkce značky Infini. Kuchyně všech cenových kategorií - 5 let záruka, vestavěné skříně a šatny na míru. Grafický návrh ZDARMA, poradenství, montáž, splátkový prodej. Individuální přístup, nevšední řešení prostoru ve spojení s originálním designem nejlépe vystihne charakter našich služeb.

Činnost: - montáž nábytku

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kanceláře -bytové interiéry -skříně -zahradní nábytek, pergoly, zimní zahrady, altány. Montáž, oprava a údržba nábytku.

Nábytek Tera Velkoobchod, maloobchod: - sektorový nábytek s vysokou variabilitou - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje. Prodejna: - OD Senimo, Pasteurova 10, Olomouc

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Elektro prodejna Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - lustry, osvětlení.

Opravy: -chladničky -mrazničky.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -chladničky -mrazničky -pračky -televizory -video -mikrovlnné trouby -vysavače -sporáky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - atypický nábytek

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

ELEKTRO EURONICS, OD PRIOR Prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče. Otevírací doba: Po - Pá: 9.00-19.00 So: 9.00-13.00