FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Hledáte odborníka na prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky? Potom je pro vás tím pravým řešením firma BLOOM DIAMON s.r.o. - GrouwShop. Již od svého založení v roce 2010 se specializujeme na univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro různé segmenty zákazníků od jednotlivců až po velké ...

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje.

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Firma se zabývá návrhem a realizací interiérů. Zajišťuje také výrobu na míru v okolí Olomouce.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Koupelnové studio Prodej: -obklady, dlažby, doplńky -vodovodní baterie -vany -hydromasážní vany a boxy -sanitární keramika -sprchovací kouty -WC nádrže -koupelnový nábytek a doplňky -radiátory -madla pro seniory a invalidy -bojlery, ohřívače.

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Zakázková výroba na míru, realizace, montáž: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky - interiérový nábytek - bytové doplňky.

Elektro Tomáš Bureš ze Šternberka se zaměřuje na maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Pokud potřebujete nový lustr nebo jiné svítidlo do vašeho interiéru, navštivte naši prodejnu, kde si můžete vybrat ze široké nabídky svítidel do kuchyně, koupelny, obýváku i dětského pokoje. Prodává také žárovky, vypínače nebo baterie.

ŽLUTÁ HALA nábytek Maloobchodní prodej nábytku na ploše 5000m2. Nabízíme: - sektorové kuchyňské linky - obývací stěny celé nebo jednotlivé - ložnice, samostatné postele a skříně masiv - kuchyňské lavice, židle, stoly, skříňky - psací stoly - nové postele masiv a matrace.

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

Česká svíčkárna, mýdlárna a kosmetika: - svíčky, mýdla, kosmetika, voskové pastelky.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

E-shop s bytovým nábytkem nábytku. V sortimentu najdete sedací soupravy, masivní postele, rošty. Prodej matrací a polštářů značky Dřevočal. K dispozici máme i matrace Materasso a Maso. Zboží je dostupné i v kamenných prodejnách v Olomouci v OD Senimo nebo Mlýn - Chválkovická 45.

Kuchyňské studio Intea Olomouc je prověřeným dodavatelem kuchyní na míru, který si našel cestu do mnoha českých domácností. Svým zákazníkům zaručujeme vždy perfektní servis a postaráme se o kompletní zajištění nové kuchyně – od prvního návrhu až po samotnou realizaci. Dodáváme pouze kuchyně české tovární kvality, a to za tu nejlepší cenu na ...