FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Prodej: - matrace - polštáře - deky - čističky vzduchu.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

FRIM nábytek s.r.o. je nové jméno firmy FRIM pro EXTREM s.r.o. Vyrábíme zakázkový nábytek soukromým osobám i firmám, specializujeme se na postele a vestavěné skříně, řešíme složitá přání ke spokojenosti zákazníků. Vyrábíme matrace i čalouněné postele z nehořlavých materiálů (případně z materiálů se sníženou hořlavostí), přírodních výplní a ...

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

E-shop s komponenty pro výrobu svíček. Prodej mýdel, korálků, komponentů pro drátkování a dekoračních předmětů.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.

Prodej: - kancelářský nábytek - sektorový nábytek i na zakázku - kancelářské židle a křesla značek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytek. 3D návrhy a doprava zdarma. Interiéry na klíč.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - schodiště - zábradlí.

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Opravy a servis oken Olomouc Vám poskytne: - zabezpečení oken - bezpečnostní okna a dveře - příslušenství - žaluzie, sítě Non-stop havarijní služba.

Truhlářské práce Výroba lamino, masiv, dýha - nábytek na zakázku - sériový a atypický nábytek

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.