FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba originálního nábytku: - ruční práce, klasické postupy - špičkové zpracování veškerých výrobků - využití kvalitních materiálů

Výroba nábytku na míru: - poctivá ruční práce nejen z dubového masivu - konferenční stolky, servírovací a krájecí prkénka - hodiny, svícny a další dekorativní předměty. - možnost gravírování

Záře Výroba, montáž, opravy: žaluzie-horizontální, vertikální, venkovní. předokenní rolety, látkové roletky, roletky den a noc, plissé. sítě-okenní, dveřní, rolovací, posuvné markýzy, balkonové clony, screenové rolety, fasádní rolety. seřízení oken, výměna těsnění, frézované těsnění oken a dveří. opravy.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Designové studio Maloobchod, prodej: - matrace - masivní postele - noční stolky, rošty - přikrývky a polštáře - doplňky firmy Dřevočal - chrániče, dětské matrace, podložky, sedáky.

Výroba, prodej: - matrace polyuretanové, pružinové, taštičkové, profilované, latexové, studená pěna, dětské matrace - lamelové rošty z předpružených lamel slouží jako podklad pro matrace - potahy různých druhů.

Vše do ložnice pro Váš zdravý spánek. Maloobchod, prodej: - masivní postele - matrace, rošty - noční stolky, komody - celoroční přikrývky a polštáře.

Stolařství. Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek - kuchyně na míru Instalace dveří.

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Zámecký nábytek Prodejna, velkosklad, e-shop: - starožitný nábytek - zámecký nábytek - ručně vyřezávaný nábytek - repliky starožitného nábytku. Sídlo: Bulharská 736/32 101 00 Praha 10.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace (i digitální) - tepelná čerpadla - čističky vzduchu

Vývoj, výroba, prodej: - svítidla Služba: - tvorba světelných řešení

Oprava, servis: - průmyslové chlazení - chladírny - mrazírny - dozrávárny Prodej, montáž, servis: - klimatizace

Chcete si svůj interiér ozvláštnit retro nábytkem nebo máte doma starožitný nábytek, který chcete zrestaurovat? Profesionální restaurátor Marek Přikryl v Přerově nedaleko Olomouce si poradí i s nábytkem v žalostném stavu. V ateliéru restaurování provádí nejen renovaci a opravu, ale zaměřuje se také na prodej starožitného a retro nábytku. ...

Česká společnost BENCO s.r.o. se od roku 1994 specializuje na výrobu a prodej potřeb pro sušení prádla, dům a zahradu. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - sušáky na prádlo GIMI a IDEAL (stropní, harmonikový, balkónový, posuvný, zahradní, skládací, svinovací) - sušák na radiátory, do koupelny, na vanu - doplňky k sušení ...

Síť prodejen PROTON. Maloobchod, prodej: - elektronika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - fotoaparáty.