Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Budina Design s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace interiérů, výrobu nábytku a rekonstrukce bytů a domů.

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Stavitelství Kudláček s.r.o. poskytuje komplexní stavební servis v Pardubicích. Specializují se na rodinné domy na klíč, rekonstrukce, průmyslové stavby, inženýring, půdní vestavby, zateplování fasád, oplocení a venkovní úpravy.

Holflor studio 1 s.r.o. je květinářství specializující se na řezané, hrnkové, suché i umělé květiny. K dispozici jsou květinové aranžmá, dekorace, svatební výzdoba, bytové doplňky, květináče a vázy.

Klimator s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel.

Jiří Matrka se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky a sítí proti hmyzu a na záruční a pozáruční servis.

Kuchyňkárna s.r.o. se zaměřuje na montáže kuchyní IKEA a dalších výrobců, včetně stavebních prací a elektroinstalace.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: - koupelny - dlažby vnitřní, venkovní - RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko - obklady vnitřní, venkovní fasádní - RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie - sanitární keramika - vany - smaltované ESMALTAL, - akrylátové i masážní VAGNERPLAST, TEIKO, POLYSAN, RAVAK, ...

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

EX Distribuce s.r.o.je velkoobchod specializující se na koupelnové vybavení, má široký sortiment produktů, včetně designových van, obkladů, umyvadel a baterií.

Výroba: -zařízení pro potravinářské provozy -výčepní technika -sprchové žlaby a vpustě Dodávka, prodej, bazar: -tepelná čerpadla -solární kolektory -klimatizační jednotky

Výroba, velkoobchod, prodej: -kvalitní značkové nerezové příbory pro domácnost a veřejná gastronomická zařízení -kuchyňské naběračky pro domácnost a velkokuchyně -závěsné soupravy -nerez misky -nerez podnosy -lisařské a tvářecí nástroje. Firma TONER je známým českým výrobcem kvalitních nerezových jídelních příborů a dalších ...

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.

Viva Kids s.r.o. provozuje obchod zaměřený na děti a miminka. Má široký výběr oblečení, hraček a vybavení do dětských pokojů.

Výroba a prodej: - okna, dveře - garážová vrata - rolety, žaluzie - okenní sítě Pobočka: Pardubická 350 533 04 Sezemice Telefon: +420 466 303 126 Mobil: +420 777 634 088

Společnost internetových obchodů. Nabídka: - chladničky, sporáky, myčky, pračky, sušičky, mikrovlnky, digestoře, malé spotřebiče, dřezy - značek: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, MORA, ARISTON, EDESA, LIEBHERR, MIELE, GORENJE, CANDY, INDESIT, FAGOR, VESTRA KARMA.

WOODILO design s.r.o. se specializuje na designové dekorace a nábytek ze dřeva a mechu a provozuje kavárnu.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Vyroba: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Elhart s.r.o. je společnost zaměřená na automatizaci průmyslových procesů, nabízející komponenty pro OEM výrobce, HVAC systémy a další.