Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Velmi široký sortiment obývacích stěn a sedacích souprav, dětský a studentský nábytek, ložnice. Pouze kvalitní nábytek v dobrých cenových relacích.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení interiérů restaurací, hotelů -ratanový nábytek -křesla -sedací soupravy -telefonní a květinové stolky -jídelní soupravy -předsíňové stěny -postele -noční stolky -zrcadla -police -prádelníky -dřevěné bytové doplňky z dálného východu -dřevěné sošky-dovoz Indonésie, ...

Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.

Textilní galanterie, vyšívání, pletení, háčkování, ruční práce, opravna oděvů, bižuterie, bytový textil, metráž, záclony, garnýže, ubrusy, prostěradla, rouna, náplně do polštářů a dek, deštníky, punčochové zboží, spodní prádlo, podprsenky, pyžama, pánské košile, kravaty, dárkové zboží.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Opravy: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení.

Vzduchotechnika. Klimatizační technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stylový, rustikální, barokní a francouzský nábytek - repasovaný masivní dubový nábytek - kožené sedací soupravy - skleníky, knihovny, konferenční stolky - profesionální čalounictví

Široká nabídka okenních doplňků včetně stínicí techniky. Specializace na výrobu a prodej kvalitních žaluzií do dveří i oken, venkovních a vnitřních parapetů, dveřních a okenních sítí proti hmyzu, sušáků na prádlo a střešních oken.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Kuchyňské studio Age Soft. Zakázková výroba, poradenství, zaměření, 3D vizualizace a zpracování návrhu, doprava a montáž kuchyně včetně spotřebičů a doplňků. Plzeň, Praha.

Zpracování kamene. Výrobce: -krbové vložky -příslušenství -typové sestavy -demo kalkulace.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: -výrobky zn.TESCOMA -internetový obchod.