FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

ŽALUZIOVÉ STUDIO nabízí široký sortiment vnitřní i venkovní stínící techniky pro Váš dům, byt, kancelář či obchod. Naší hlavní činností je výroba a montáž slunečního zastínění z komponentů nejlepších českých výrobců .

Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Philips se specializuje na vývoj, výrobu a použití inovačních (LED) osvětlovacích řešení. Vyberte efektivní systém osvětlení i pro váš dům či provozovnu.

Prodej krbových kamen, krbových vložek a příslušenství.

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Provozujeme autorizovaná koupelnová studia specializovaná na luxusní koupelny. Prodáváme kompletní sortiment značky PORCELANOSA Grupo. K dispozici je veškeré vybavení pro koupelny: dlažby, obklady, sanitární keramika, vodovodní baterie, vany, vířivky, sauny, sprchové kouty, koupelnový nábytek.

On-line prodej kuchyňského vybavení a potřeb pro domácnosti. Zejména doplňky pro vaření, pečení, stolování nebo skladování potravin.

Chceme obnovit tradici stolování v Čechách - pojďte do toho s námi! Máme pro vás stylové doplňky na váš stůl od šikovných českých švadlen a touhu udělat vaši domácnost ještě krásnější.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Nábytek a vybavení pro školy, mateřské školy a obce. Největší výběr školního nábytku. V nabídce máme: žákovské lavice a židle vybavení školních dílen nábytek do počítačových učeben nábytek do školní jídelny židle a stoly do mateřské školy vybavení školních laboratoří anatomické modely.

Originální a vysoce funkční kuchyňské vybavení. Dejte své kuchyni šťávu s nádobím BergHOFF. Nože, pánve, hrnce, pekáče, potřeby pro stolování i další vybavení pro vaši kuchyň.

Společnost AZ CZ Servis, s.r.o. svým zákazníkům poskytuje komplexní služby v oblasti otopných systémů, chlazení a klimatizací. Dále se také zaměřujeme na realizace rozvodů vody, plynu a kanalizace. Provádíme rekonstrukce koupelen a nabízíme vypracování kompletní projektové dokumentace. Realizace provádíme na území hlavního města Prahy a v rámci ...

Dodáváme a montujeme plastová okna, eurookna, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu a rolety. Provádíme servis oken všech značek.

Stavební firma Global Agent s.r.o. provádí rekonstrukce domů, bytů a koupelen i výstavbu nových rodinných domů. Nabízíme kvalitní dlaždičské, obkladačské, podlahářské, sádrokartonářské i sklenářské práce. Vyrobíme nábytek na míru a postaráme se i o Vaši zahradu. Sídlíme v Praze. Stavební společnost, práce, služby: - rekonstrukce domů, bytů, ...

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - pergoly - markýzy

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - rolety, žaluzie - vchodové dveře.

Internetový obchod, e-shop: - spotřební elektronika - LED žárovky - tlakoměry, teploměry, inhalátory, osobní váhy.

Velkoobchod, maloobchod: - železářské zboží - nářadí - spojovací materiál - kuchyňské potřeby.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - obývací stěny - ložnice - schody, dřevěné schodiště.