Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej - světelná technika. Ozvučení: - kapely - diskotéky - doplňkové programy - travesty show - konference - oslavy - charitativní akce - svatby - školní akce - zvuková technika. Servis: - světelná technika.

Internetový prodej svítidel a světelných zdrojů.

Chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla - montáž, servis, opravy a údržby.

Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Servis a opravy domácích spotřebičů: - praček (předem i horem plněných) - myček (volně stojících a vestavných) - sušiček (kondenzačních i výfukových) - sporáků, vestavných trub, SKD a digestoří Montáže Pravidelné kontroly

Výstavba, projekce - solné jeskyně - solné krby - solné sauny Prodej, e-shop - solné lampy - solné krby - solná kosmetika

Prodej elektroniky pro byt, dům, zahradu a do přírody. Firma nabízí výrobky renomovaných firem, produkujících kvalitní elektroniku pro široké použití a rybářské potřeby za přijatelné ceny. Specializujeme se na vysílačky, odpuzovače kun a ostatních škůdců, mobilní telefony, GPS navigace, přístroje pro úsporu energií atd.

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Internetový prodej zdravotních a kancelářských židlí SpinaliS.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Design - bytové studio. Návrhy interiérů. Prodej nábytku: - jídelní nábytek - sedací soupravy - postele - skříně.

Návrhy a realizace interiérů. E - shop: - lůžkoviny, - vybavení dětských pokojů houpací zvířátka, - houpací zvířátka, - lůžkoviny.

Internetový prodej: - kožené sedací soupravy - doplňkový kožený nábytek - křesla, židle, pohovky, taburety, stoly.

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Velkoobchod a internetový prodej s ratanovým nábytkem.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.

Dodávka, montáž, servis a velkoobchod: - klimatizace Toshiba, Daikin - tepelná čerpadla - čištičky vzduchu - chladicí zařízení - odvlhčování a vysoušení - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Výroba, prodej, montáž, servis - vjezdové brány - garážová a průmyslová vrata - automatické pohony - závory