Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba a prodej bytového textilu - záclony, závěsy, polštáře, přehozy, deky, prostěradla, ručníky, ubrusy, zástěry, utěrky, osušky, prostírání, ložní soupravy.

Internetový obchod s vybavením pro děti.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Služby: - návrh, výroba a instalace výrobků z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchyňských, koupelnových a pracovních desek Výroba pro zdravotnictví, sociální zařízení, laboratoře a gastronomii.

Výroba led veřejného osvětlení, pasportizace VO, tvorba světelně technických projektů, instalace VO, rekonstrukce soustavy VO.

Realizace - komplexní vybavení interiéru včetně služeb architekta - grafické návrhy - koupelnový nábytek - bazény - obklady - dlažby - vybavení koupelen.

Internetový obchod, e-shop - dětský textil - knihy - hračky - povlečení - školní potřeby - výtvarné potřeby - kolečkové brusle, skateboardy - trampolíny - gymnastické míče - domácí potřeby TESCOMA

Prodej a servis domácích spotřebičů. -pračky a sušičky -myčky nádobí -chladničky a mrazáky -sporáky -trouby -vysavače -kuchyňské roboty -žehličky -vysoušeče vlasů

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Prodej technologických celků a strojního vybavení do oblastí těžebního, potravinářského, farmaceutického a textilního průmyslu.

Výhradní dovozce centrálních vysavačů zn.SMART. SMART centrální vysávací systém používá potrubí o průměru 50 mm instalované ve stěnách, nebo podlahách Vašeho domu, kterým se odnáší prach, špína a alergeny pryč z obytných prostorů do sběrné nádoby agregátu.

Osvětlení pro kancelářské a skladové prostory

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné vrstvené, celodřevěné)

Internetový obchod s nábytkem. - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, přepravní službou nebo Českou poštou, a to dle charakteru a množství objednaného zboží Internetový obchod - nábytek - předsíně - obyývací pokoje - jídelny - dětské pokoje - ložnice - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, ...

Rekonstrukce bytů, renovace a pokládka dřevěných podlah, kuchyňské linky a vestavné skříně na míru. Rekonstrukce bytového jádra.

Prodej - domácí potřeby - lůžkoviny - textil - hračky - keramika

Velkoobchod sedacích vaků. Český výrobce originálních sedací vaků. Velké množství typů, velikostí, barev a materiálů. Možnost ušití sedacího vaku, dle individuálního požadavku zákazníka. Nadstandardní kvalita zpracování i materiálů. Dvojité švy a bezpečnostní zapínání jsou u všech sedacích vaků z nabídky. Expedice do 24 hod. Plněno ...

Prodej a montáž - pergol - markýz - screenových rolet - zastínění zimních zahrad

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Výroba nábytku: -ložnice -vestavěné skříně -nábytkové sestavy -stoly -schodiště v kombinacích kovu, dřeva, kamene a skla -obklady -podhledy -plovoucí podlahy -bytové doplňky - eurokna, dveře, portály, výkladce, parapety. Výroba a montáž kuchyní a kuchyňského nábytku, včetně dodávky spotřebičů AEG.