FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Prodej a montáž - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Specializujeme se na okenní dekorace. Navrhujeme a šijeme závěsy, polštářky, římské rolety a ostatní bytový textil.Prodáváme a montujeme garnýže. Nabízíme konzultace ohledně dekorace interiéru. Provádíme redesign interiéru. Připravujem workshopy.

Prodej - designové lampy Ruční výroba - designové lampy

Prodej podlahových krytin a bytového textilu.

Služby patchworkingu. Výroba přehozů a polštářů.

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Prodej: - květinová aranžmá - suchá vazba - dekorace

Autorizovaný servis zn. ROWENTA, TEFAL, KRUPS, MOULINEX, ETA, SOLAC, LAGOSTINA. Prodej, servis, zásilková služba po celé České republice. Spotřebiče pro domácnost, příslušenství a náhradní díly: - vysavače-hadice, hubice, sáčky k vysavačům, saponáty na praní koberců, klepače-turbokartáče pro všechny značky vyskytující se na českém ...

Velkoobchod, prodej kanalizační a vodovodních systémů: -kanalizační roury PVC* -vodovodní potrubí PVC*, LPE* -odpadní trubky novodur a HT** -rozvody vody IDEAL TRADE -drenážní systémy -kabelové chráničky -šachty, ACO* žlaby, vpustě -litinový program, poklopy -koupelny -krby.

Výroba a prodej luxusních postelí a matrací z přírodních materiálů, postele pro hotely, pensiony aj. Dále nabízíme ložní vybavení a příslušenství. - luxusní postele - exkluzivní matrace - ložní vybavení - ložní příslušenství. Materiály: - přírodní (vlna, bavlna, koňská žíně) Prodávané zn.: Hypnos, Auping, DivianDream: - ručně ...

Online velkoobchod vybavení pro hotely, restaurace a gastronomii. E-shop - jídelní hotelový porcelán - nápojové sklo - doplňkový gastro sortimentem pro hotely, restaurace a pohostinství

Ozvučení, osvětlení a kongresová technika na akce.

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Prodej dárkových předmětů a bytových doplňků.

Specialisté na školní, dětské i dekorativní globusy.

Prodej kuchyňského nádobí a doplňků značky Kyocera.