Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářské práce Dodávka a montáž - vnitřní žaluzie Zakázková výroba - nábytek (skříně, postele, židle, ...) Zateplování budov Dodávka a montáž - okna s atestem na památkově chráněné objekty

Koupelny Vinohradská je ryze česká firma, působící na trhu již několik let. Na našem studiu si můžete prohlédnout nejmodernější výrobky pro Vaše pohodlí a design Vaší koupelny. Služby, které nabízíme, zahrnují kompletní servis pro koupelny, ale nejen pro ně. Patří mezi ně především poradenství, osobní zaměření některým z našich školených prodejců, ...

Prodej obkladové a sanitární keramiky, koupelnového vybavení a koupelnových doplňků.

EuroGlass Group, společnost s ručením omezeným se sídlem v centru Prahy, je jedním z předních prodejců domácích a zahraničních skleněných obalů v České republice, Polsku, na Slovensku a v Kanadě. Konkurenční výhoda EuroGlass Group spočívá ve kvalitě prodávané produkce a v nejnižších cenách v Evropě na veškerý sortiment, který zahrnuje: - ...

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Vyrábíme a dodáváme široký výběr kvalitních matrací, i atypických rozměrů a tvarů.

Prodej: - nábytek pro moderní a klasický interié - rustikální masivní nábytek - komody, postele, knihovny - kožené sedací soupravy. Repliky nábytku z masivu.

Stavba vnitřních i venkovních krbů Stavba kachlových kamen Rozvody teplé vody a teplého vzduchu Veškeré rekonstrukce a opravy Odborné poradenství

Prodej kancelářského nábytku.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Prodej designového nábytku a doplňků značek Alessi, Adelta, Brionvega, Kartell, Vitra a dalších.

Představujeme Vám osvětlení světoznámé portugalské výroby. Nabízíme lampy stojací, stolní, nástěné i stropní. Lampy mají dřevěnou či ručně malovanou keramickou základnu. Stínidla jsou vyrobena z kvalitních látek, především z hedvábí.

Velký výběr kvalitních designů navržených přímo pro SOFISTICK.cz, tapety na zeď, plakáty a samolepící, interiérové dekorace na zeď - stickers - svými originálními motivy jednoduše a rychle promění váš byt v designový zážitek! Stačí si vybrat motiv, barvu a velikost v našem online shopu. Všechny designy upravujeme na míru přání našich zákazníků.

Klimatizační a regulační technika. Váš spolehlivý partner pro techniku prostředí a správu nemovitostí. Služby v oblasti dodávek, provozu a údržby technického vybavení budov v oborech: - vytápění - větrání - klimatizace - elektro - měření a regulace tepla a chladu.

Společnost LCS, s.r.o. působí na trhu od roku 2009. Jejími zakladateli jsou profesionálové s mnoholetými zkušenostmi v oblasti hotelnictví v ČR a několika dalších evropských zemí a někdejší spolupracovníci předních českých dodavatelů hotelového vybavení.

Prodej - průmyslové osvětlení - osvětlení pro logistiku - osvětlení do výbušného prostředí

Služby, poradenství, 3D návrhy, doprava a montáž kuchyní. Individuální přístup k zákaznikovi, od výběru vhodných materiálů a barev, přes doporučení nejvýhodnějšího uspořádání jednotlivých kuchyňských prvků včetně osvětlení až po vyhotovení 3D grafického návrhu kuchyně dle Vašeho požadavku. Výrobky: - kuchyně designové - kuchyně ...

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Výhradní zastoupení ALUMINCO pro Českou republiku. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej, dodávka, montáž hliníkový systém ALUMINCO: - ploty - brány - zábradlí - zábradlí pro panelové domy - mříže a osvětlení - zahradní nábytek - pouliční lampy - dveře..

Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí, kované brány. Bránové příslušenství pro posuvné samonosné, kolískové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, ploty, prosklení..

EVEREST servis s.r.o., Praha 10 - lešení, mobilní oplocení, stavebniny, traťové dodávky stavebního materiálu..