Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
Nabídka sáčků a filtrů do podlahových vysavačů. Prodej a servis spotřebičů značek Zelmer, Eldom a Profi Europe včetně příslušenství a náhradních dílů ZELMER: - podlahové vysavače - víceúčelové vysavače - elektrické šlehače - elektrické kráječe - kuchyňské roboty - odšťavovače - masomlýnky - varné konvice - ...

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Prodej, výroba a dovoz originálních dekorací z Provence a Anglie pro domov, kuchyně, koupelny a zahradu.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí.

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Internetový obchod: - profesionální i domácí elektro.

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.

Výroba, prodej, zaměření a montáž výrobků : - plastová okna z profilů - okna KBE - eurookna - dveře - žaluzie, rolety - parapety - plovoucí podlahy - obklady, dlažba - dlažby

Naše společnost se specializuje na komplexní servis a poradenství v těchto oblastech: keramické obklady, keramické dlažby (glazované, slinuté, slinuté-glazované, bělninové, apod), skleněné mozaiky, keramické mozaiky, sanitární keramika, armatury, baterie, splachovače a příslušenství, sprchové kouty, sprchové dveře nebo zástěny, sprchové žlaby, ...

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

České a slovenské sektorové kuchyně. Cenová dostupnost - garance nízkých ceny v Praze. Krátké dodací lhůty. Široká nabídka spotřebičů, dřezů a pracovních desek. Nákup bez peněz - Sporoservis. Návrhy, základní montáž zdarma. Návrhy na počítači. Doprava zajištěna. Osobní přístup k zákazníkovi.

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Dodávka, montáž: -vstupní, vjezdové systémy. -automatické pohony vrat. -silniční bariéry. -garážová vrata. -automatické závory. -turnikety. -domácí telefony.

Výroba a prodej stínící a zatemňující techniky: - skládané žaluzie (plisé) - horizontální žaluzie - dřevěné žaluzie - vertikální žaluzie - látkové interiérové rolety - venkovní rolety - markýzy - slunolamy.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.

Firma VEKOS s.r.o. - - dřevěná okna - špaletová okna - plastová okna - dřevohliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata - žaluzie - předokenní rolety - vchodové dveře - interiérové dveře - sítě proti hmyzu - stavební práce

Výroba, prodej, montáž: - markýzy: - výsuvné - výklopné - balkonové - samostatně stojící markýzy - svislé - korbové (košové) - horizontální žaluzie (Al-hliníkové) - vertikální žaluzie (látkové, PVC) - venkovní předokenní a nadokenní rolety (plastové, hliníkové, ruční nebo elektrické ovládání) - meziokenní interiérové předokenní, ...

Dodávky, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu (i do restauračních provozů) - zvlčovače, odvlhčovače (i bazenových)a el.topidel.

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Studio zdravého spaní. Postele a ložnice v přírodním provedení z české a německé produkce. Značkové matrace a rošty – aktivní pěnové matrace. Největší prodejce postelí a ložnic v přírodním provedení od českých a moravských výrobců. Široká nabídka matrací a roštů : systém VALTY®, aktivní matrace CELTEX®, matrace z PUR pěny DURÉN® Komfort ...